17 Ağustos 2012 Cuma

Henry Domercant Galatasaray'da

Mr Clutch Galatasaray'da ! Bu sezon beni Hawkins transferi dışında hiç bir transfer o derecede heyecanlandıramaz diyordum ki, Domercant ismini duyduğum an bir düşünme kararı aldım. Zaten, geçmişi ve tecrübesi bilinen bir oyuncu da, o geçen sezon Kazan'da gösterdiği liderlik ve muazzam oyunu hemde oyunun iki tarafında herşeyi yapan adamı, Sarı Kırmızılı forma altında izlemek muhteşem olacak.

Henry Domercant sahada oyunun iki tarafını veren nadir yıldızlardan ancak takıma göre hücumda ondan çok şey istiyorsan biraz savunmada yıpranmamasını sağlaman gerek. Misal Kazan'da bu durum oldu, ne zaman hücumda sıkışsa Domercant devreye girdi ve kendi bireysel yetenekleri ile sayıyı buldu. Nerede ne yapmasını bilen bir oyuncu ve en önemlisi şuan yapılan transferler tamamen egosu oyununun üstünde olmayan takımı için savaşan oyuncular katıldı takıma.

Bunun ne kadar önemli bir olay olduğuna geçen sezon Beşiktaş kulübünün yakaladığı başarı ile gördük. İyi mi kötü mü olayına girmiyorum Domercant için, kusursuz hamle...

Çağatay Aydın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir