9 Ekim 2017 Pazartesi

Podolski için Köln kıymetli olan, hatta en iyi olduğu yer


Podolski'nin Köln'e dönme ihtimali doğmuş. Japonya'da durumu nedir bilmiyorum da attığı şık golleri hala takipteyiz. Giderken de söylemiştim, kısa bir süre Japonya'da kalır ve futbolu Köln'de tamamlar diye. 

Podolski için Köln kıymetli olan, hatta en iyi olduğu yer. Fizik anlamda düştü, yalan yok da bir atımlık kurşunu daha kaldıysa bunu Köln için kullanır. Podolski pr'ı sever, Japonya'da da bunu en iyi ve doğru şekilde yapıyor. Çin veya başka bir yer değil de neden Japonya sorusunun yanıtı bu, ailesini dahi oraya taşıdı. 

Futbol dışında aktif olmayı seviyor, başka işleri de var. Bu noktada Japonya kariyeri o kadar uzun sürmez, Ocak ayında dahi bu transfer gerçekleşir. Hangi yaşta ve durumda gelirse gelsin, Köln taraftarını heyecanlandıracak bir futbolcu. 

Gol noktasında yaşadıkları sıkıntılar da var, en son 39 yaşındaki Pizarro'yu transfer etmişlerdi. Podolski'yi de istiyorlar gibi haberler var, güzel bir transfer olur. Podolski'nin başladığı yerde bitirmesini isterim, bu adamın kariyerinin bir noktada Galatasaray'a değmiş olmasından da oldukça memnunum. 

Bu arada geçirdiği bir pozisyon evrimi daha var. Etkili bir sol kanattı, Galatasaray'a ilk geldiğinde sağ kanat gibi oynadı. Mücadele gücü düşmeye başladıkça forvete geçti, sonra 10 numara gibi oynamaya başladı, şimdi de kendi söylemine göre 8 numara gibi oynuyor. Teknik ve şut özelliğiyle çok daha ön planda, işin mücadele tarafından biraz daha uzakta..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir