22 Mayıs 2018 Salı

Nagatomo'nun "veda" olarak adlandırılan mesajını okuduk


Nagatomo'nun "veda" olarak adlandırılan mesajını okuduk. Gelecek ne gösterir bilinmez ama şu aşamada belli ki başka planlar var. Transferde büyük harcayamayacak gibiyiz ve sol bek için de tek atımlık bir kurşun var. Alternatifin Carole olacağına kesin gözüyle bakıyorum ve onun önüne iyi bir sol bek düşüncesi var. Yoksa gönül ister ki Nagatomo + Asamoah ayarında bir sol bekle rotasyon güçlü olsa.

Perez ve Fleurquin gibi isimleri sık sık anarız, mücadele temelindeki futbollarının altını çizer, örnek gösteririz. Nagatomo da bence o sınıfta hatırlayacağımız bir futbolcu. Sadece 4 ay içinde bu takımın tarihinde iz bıraktığını düşünüyorum ve kalmasa dahi her dönem kendisini mutlaka anacağız. Müthiş bir aidiyet izledik, kendisinin de dediği gibi sadece 4 ayda.

Fatih Hoca'yı da anlıyorum. Şampiyonlar Ligi ve mevcut imkanlar düşünülürken sol bek için farklı bir plan düşünmesi normal. Şampiyonluk mücadelesinde ne kadar iyi iş çıkarsa da olay Şampiyonlar Ligi olduğunda ihtiyaç biraz farklılaşıyor. Belli ki fizik ve atletizm düzeyi daha yüksek bir isim düşünülüyor. Sağda Mariano gibi hücumcu bir bek varken solda onu biraz daha dengelemek gibi. Tek atımlık kurşun olması da Nagatomo'yu alternatif olarak dahi takımda tutmanın engeli.

Denayer'i tutmaya daha sıcağız. Hocanın kalemi, yaşı da genç ki geleceği kazanmak anlamında değerli. Onun da bonservisi olacak, başka yapılacak hamleler de var derken planlar değişebiliyor. Nagatomo'nun kimyası tuttu, kalması durumunda da önemli iş yapar ama ilk etapta farklı düşünceler olmasını anlayabiliyorum. Neticede özel bir futbolcu izledik, Galatasaraylıların bir ömür unutamayacağı. Dün şampiyonluk kutlamalarındaki şovu dahi her şeyi özetliyor..

12 yorum:

  1. belki de alırız bonservisini abi belli olmaz yani,stoper içinde porto da ki sözleşmesi biten ispanyol sol stoper ivan marcanoyu hemen almalıyız yoksa kapacaklar

    YanıtlaSil
  2. yıllık ücreti zaten düşük. inter'le sözleşmesi seneye bitiyor. bence zor bir transfer değil. inter'i ikna edemeyiz anlarım. saçma sapan bi rakam talep ederler anlarım.
    ama 1.5 milyon euro gibi tekliflerle kapıyı çalmazsak ayıp!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıllık ücreti düşük değil aslında, onu yarım sezonluk olarak okumak gerekiyor.

      Sil
  3. Şampiyonluk için tebrik ederim. Siz haklı çıktınız ben haksız çıktım. 21 inci şampiyonluk hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  4. Seneye takımda kaç yabancı olabiliyor? 14 mü 12 mi? Bence düğüm burda.

    YanıtlaSil
  5. Belki de transferini kolaylaştırmak için bilerek böyle bisey yapıldı.

    YanıtlaSil
  6. Giderse ağızlara bir parmak bal çalıp hep 21 nci şampiyonluk ile hatırlanacaktır,yarım kalan bir aşk hikayesi,kalsaydı super olurdu diye romantizm yapacagiz ve yerine gelen de başarısız olursa neden gitti ki diyeceğiz ama yaşi cok ileri,yatırım yapılacak durumda değil makul fiyata kalmasını isterim ama mümkün görünmüyor, inter ucuza bırakmaz bizdeki performansından sonra.sampiyonlar liginde ne kadar iş yapar bilmece.ama kimisi aydın yılmaz gibi senelerce kalır sevilmez kimisi 4 ay da 40 yıllık hatir sahibi olur.ben kalmasından yanayimçünkü aynı fiyata daha iyisini bulmamız piyango olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3-4 milyon avro bonservis konuşulduğu an bu iş zora girer.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir