8 Haziran 2018 Cuma

Haberin doğruluğunu bilmemekle birlikte yazılan mantık doğru


Şu planın üzerine konuşalım. Haberin doğruluğunu bilmemekle birlikte yazılan mantık doğru. Başka yol yok çünkü, bazı isimleri feda etmek durumundayız. Transfer yapmak için bonservis geliri elde etmemiz gerekiyor ve futbolcular için gelecek ciddi tekliflere açık olmalıyız. Burada adı geçmemiş ama Muslera bile dahil buna.

Garry Rodrigues için uzun zamandır olası teklifleri konuşuyoruz. Beklentiler daha uçuktu ama mantıklı rakamın 12 - 15 milyon avro arasında olduğunu söylemiştim. Bir teklif aldı mı bilmiyorum, alsa dahi "Şampiyonlar Ligi" şartı koyduğu konuşuluyor ve bu da transferini zorlar. Zirvesinin bu olduğunu düşünüyorum, daha da üzerine koyması beni şaşırtır.

Sezon içinde olası transfer planını Garry Rodrigues'den gelecek para üzerinden yapıyorduk. Şu tabloda takımda kalması daha olası gibi görünüyor. Hal böyle olunca da teklif alma ihtimali olan diğer isimler gündeme geliyor. Bunun başında da Gomis gelir. Onun için Çin ilgisinin olabileceğini düşünüyorum ve 10 milyon avro civarında bir teklif gelebilir. Bu rakama da kimse hayır diyemez.

Müthiş bir sezon geçirdi ve Galatasaray efsaneleri arasına girdi. Doğru alternatif bulunması halinde de yeni sezonda iyi işler yapacağına eminim. Yaş 33 ve ciddi bir rakam kazanıyor. Bu yaşta bir isme de 10 milyon avro civarında bir teklif gelmesi piyango niteliği taşır. Forvet kıtlığı olduğu doğru, mutlaka yerini doldururken zorlanırız ama Gomis de iyi bir plan dahilinde gelmişti. Gomis giderse üzerinden bir plan yaptığımızı düşünmek istiyorum.

Maicon'un ise Fatih Hoca'nın tarzı olmadığını çok kez yazdım. Yine de transferi zor, ciddi bir bonservis bedeli verdik. 1 sezon sonra 3-4 milyon avro'ya da gönderilecek isim değil. Diğer yandan onu aldığımız rakama satmamız imkansız, haliyle takımda kalacaktır. Şöyle diyeyim, Maicon için teklifler Brezilya'dan gelir. Oradan gelen teklifin boyutu da 3-4 milyon avro'yu geçmez.

Feghouli de zor, çok çılgın bir rakam kazanıyor. Bu paranın altına imza atmasını da imkansız görürüm. Çin ya da Katar olabilir, başka seçeneği yok. Kamp görmesi, toparlama ihtimali üzerine beklentim olsa da keşke iyi bir teklif alsa ve satılma durumu olsa. Belhanda için ise görüşümü zaten biliyorsunuz, 10 milyon avro'nun üzerinde gelecek bir teklife görüşülür. Onun piyasası daha geniş ama yine de bu paraları Avrupa'da kazanması imkansız.

2 yorum:

  1. 10 milyona gomisi satsak zaten en kötü onun yerine gelecek adamada gomise verdiğimiz parayı vereceğiz yani pek bir anlamı gomisin satılmasında ki gomis muhteşem bir sezon geçirdi,aidiyet duygusu ortada,karakteri ortada,iyi de bir santrafor,yani böylesine tutmuş bir oyuncuyu gönderip yeni macera bir aramak saçmalık,33 yaşında diyoruz da daha gencini ve formda olanını biz nasıl alacağız ki zaten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vermeyebilirsin, neden veriyorsun ki. Gomis'i ne kadar bonservise aldın, onu hatırlamak lazım. Bu tarz hamleler yapabilirsin. İlla satalım demiyorum, bazı rakamlara hayır demek imkansız. Gomis de bence bunu düşünüyor, kendi de kazanacak.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir