22 Aralık 2019 Pazar

Selçuk İnan'ı eleştirmem, geldiği nokta itibarıyla kapasitesi bu çünkü


Selçuk İnan'ı eleştirmem. Geldiği nokta itibarıyla kapasitesi bu çünkü. Ancak bu kadar oynar, fazlası elinden istese de gelmez. Çalışıp, çalışmaması değil konu. Yaş ve fiziğinin geldiği bu noktadan sonra Galatasaray seviyesinde işi olmamalı. Tüm bunlara rağmen ilk fırsatta 11 işte. Fatih Hoca bir şekilde Selçuk İnan'ı sahaya atmayı başarıyor.

Ankaragücü ve Tuzlaspor karşısındaki görüntüsü fena olmasa da o maçın şartlarına göre yorum yapmak gerekiyor. Göztepe çok daha ciddi bir takım ve deplasmanda oynuyorsun. 4-4-2 çıktık biz bu maça, Selçuk İnan / Belhanda göbeğiyle. Kanatlarda da Feghouli ve Ömer Bayram'ı düşününce, kim ısıracak, rakibi bozacak bu takımda?

4-4-2'yle şahlandığımız dönemde zirve dönemlerini yaşayan Selçuk İnan ve Melo vardı. Bu ikilinin hamallığını da Emre Çolak ve Engin Baytar yapıyordu. 4-4-2 oyna da bu yapıyla, üstelik Göztepe deplasmanında ne yapabilirsin? Falcao / Babel önde basmaz, savunma yardımı yapmaz. Üstelik o gün bir de Elmander vardı.

Sahada Lemina olsa bir derece diyeceğim ama o da yok. Selçuk İnan / Belhanda ikilisiyle doğal olarak orta sahada kara delik oluşturuyorsunuz ve rakip akın akın geliyor. Oysa oraya Donk'u çekebilir ya da Taylan Antalyalı'yla tempo arayabilirsiniz. Olabildiğince hücum diyerek bir kadro çıkıyor ama daha senin organizasyonun yok.

Falcao yokmuş gibi hareket ediyoruz bir de. Beklerin hücum desteği zayıf, orta saha merkezinde kayıpsın. Bu durumda forvetini kim besleyecek? Selçuk İnan'dan medet umuyoruz maalesef ve bu tabloda da kendisinin suçu yok. Böyle mi geleceği kazanacağız? Değişim derken mesajı ne üzerinden veriyoruz?

Okuyan, yorum yazan takipçilerimden önemli bir ricam var :)
Desteklerinizi bekliyorum, es geçmezseniz de çok mutlu olurum.
Blogdaki sponsorlu banner'lardan birine atacağınız 1-2 tık da destek olmanız için yeterli olacak :)
İlgi ve alakanıza şimdiden teşekkür ediyorum.

9 yorum:

  1. Şimdi devre arasında baya bir cümbüş olacak,diagne gelecek deniyor,bitik Arda gelecek deniyor,kim gidecek belli değil,kısaca bu sezon bitti,bir sürü yaşlı adam var hayvan gibi kontratlari var nasıl göndereceğiz hiç bilmiyorum

    YanıtlaSil
  2. liverpoolun kadrosunu fatih hocaya versen onunla da başarılı olamaz..esas tehlike bu.özellikle 95sonrası dogumlu,1.terim dönemine yetişmemiş genc taraftarlar hocadan umudunu kesmiş durumda..son 1-2aydır macları izledigim kafede tepkiden bunu net olarak gözlemleyebiliyorum.benzer şeyleri fergusonla united,lippiyle juventus,del bosqeyle madrid te yaşadı geçmişte..hocanın gitmesi kayda deger birseyi degistirmeyecek bile olsa bir kan değisikligi gerekiyor,yoksa daha da dibe gidiyoruz,2.yarıda takviyeler bekleneni veremezse bi kümede kakma mücadelesinde bulabiliriz kendimizi,17.haftaya 24puanla giriyoruz,fener gecen sene 22puanla girmişti,40puandır kümede kalma garantisi.şaka degil bunlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi de şöyle bir çıkmaz var. terim gidip yerine bir başkası gelince ne kadar iyi bir hoca olursa olsun en ufak sabır gösterilmiyor.

      hele medya inanılmaz saldırıyor (terim medyası var sonuçta). terim hayatta olduğu sürece başka kimse gs'de rahat çalışamaz.

      Sil
    2. Gösterilmez, izin verin de hocanın o kadar kredisi olsun.

      Sil
  3. Terim in kredisi olacak zaten sorun başka kimsenin en ufak kredisinin olmaması. Poşettino gelse daha ilk beraberlikte bakın yenilgi değil beraberlikte ey poşet efendi burası İngiltere değil diye saldırır yorumcular. Basın toplantısında gık diyemeyen muhabirler en sert soruları sorarlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abi olsun izin verin de, geçmişi ortada. Hoca da ilk geldiğinde kredisi yoktu.

      Sil
  4. Kapasitesi bu ama çıkıp da hocasına "Hocam ben artık bu tempoyu kaldıramıyorum.Beni oynatma gencecik kardeşlerimiz var benim yerime onlar oynasın çünkü benim Galatasaray'da geleceğim yok" diyebilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Forma verilince alıyor, futbolcunun suçu yok.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir