25 Mart 2021 Perşembe

Şener Özbayraklı ile sözleşme uzatılacağı gibisinden haberler vardı


Dün bir ara, Şener Özbayraklı ile sözleşme uzatılacağı gibisinden haberler vardı. Dedim ne oluyor, ne alakası var. Sonrasında Ömer Bayram diye düzeltildi. Yalnız o düzeltme arasında da saatler oynadı. Yeni bir kamuoyu yoklaması mıydı bilmiyorum. Hiçbir mantık yok çünkü. Oynamayan, büyük hayal kırıklığı olmuş bir isim. Transfer edilirken alternatif olması yönünde beklenti vardı da, bu adam sürekli sakat. 2 yıllık Galatasaray kariyerine bakınca da koca bir boşluk var.

Marcao ve Luyindama'nın sözleşme uzatmasını bekliyoruz. Bu konuda sıklıkla yazdım. Sözleşmelerinin son 1 yıllarına girecekler ve transfer için ipler onların eline geçecek. Sözleşmeleri bitiyor olacağı için de bu yaz dönemi satmak zorunda kalacaksın. Luyindama'nın sözleşmesini uzatmak sorun olmaz da, Marcao için rakamlar büyüyüp, serbest kalma bedelleri ortaya çıkabilir. Bunu ortadan kaldırmak gerekiyor.

Ömer Bayram ve Emre Akbaba'yla da sözleşme uzatılacağı yazılmış. Bu isimleri bekliyordum. Bana kalsa uzatmam ama uzatılacağından da adım gibi eminim. Hadi Ömer Bayram'a bir şey demeyeyim, düşük maliyeti var ve yeri geldiğinde katkı da veriyor. Beklenti de yüksek olmuyor. Orta sahada, sol önde, zor da olsa sol bekte oynayabiliyor. Bu sezon olmasa da, önceki sezondaki katkısını beğeniyordum. 

Emre Akbaba'yı ise izliyoruz. Kazanılması adına ısrar da var, sürekli 11 bu adam. İstikrarlı bir hücum katkısı yok. Kendisinden beklediğimiz golü dahi yıllar sonra görebildik. Çok uygun, daha az diyeceğimiz rakamlara inerse belki beklenti değişir, görüntüsü bu kadar sırıtmaz. Şu tabloda ise işin pek mantıklı tarafı yok gibi. Yerli ağırlığının gelecek olması bir sebep tabii, bu yüzden tutuluyor olabilir. Rakamları görelim de, ona göre yorum yapmak daha sağlıklı olacaktır.

2 yorum:

  1. Belli miktar indirim yaparsa Emre Akbaba kalmalı. Ona uygun bir sistemde bambaşka olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıllık ücreti öyle noktada ki, belli bir miktarın da üstü lazım :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir