1 Nisan 2021 Perşembe

Fatih Hoca ise ısrarla futbolcu hakkında olumlu mesajlar veriyor


Halil Dervişoğlu içim bir yandan üzülüyorum. Sezonun kalanında ne denli şans bulabileceği sorusuna verebileceğim olumlu bir yanıt yok. Biz her ne kadar doğru faydayı alamasak da, geniş bir hücum rotasyonu oluştu ve o rotasyon içinde şans bulması güç. Yeteneğine ve potansiyeline inandığım bir isim yoksa. İşin bir de "kiralık" boyutu var, yüksek ihtimalle sezon sonu senin olmayacak. Bonservisle almak için zorlar mıyız, o da zor.

Transfer edilirken düşünceler eminim ki farklıydı. Falcao yoktu hesapta o zaman. Mostafa Mohamed'e alternatif oluştursun, Babel ve Oğulcan Çağlayan gibi isimleri düşünürken, hücumda biraz daha farklılık oluştursun diye hareket edilmişti. Sonra Falcao döndü ve işler karıştı. İlk etapta kenardan gelip, süreler alıyordu yoksa. Falcao sonrası ise o rotasyon çok değişti. Oğulcan Çağlayan gibi bir isim bile süre alamaz halde. O da apayrı konu.

Fatih Hoca ise ısrarla futbolcu hakkında olumlu mesajlar veriyor. 1 yıl daha kiralanmasını istediği de söyleniyor. Bu durum potansiyeli gösterir, yetenekli bir futbolcu. Yaşı henüz 21, alabilsek de keşke bonservisini alsak. Geleceğe dönük, iyi bir yerli kazanmış oluruz. Forvet ve kanatlarda oynar, belli bir hücum kalitesi olan futbolcu. Akıllar Sivasspor maçında kaçırdığı golde olsa da, genç futbolcu için oraya takılmam. O gün kaçırır, yarın ise atar.

Tek üzüntüm, ciddi anlamda şans veremiyor olmak. Hücum rotasyonunu tamamlasın derken, eksik olan her şey geri döndü. Haliyle de gözden düşmüş gibi bir hava var. 3 maçta sadece 16 dakikası var. Bu 16 dakika içinde de "izlenim" oldu diyebileceğimiz belki de tek an yaşadı. Sezon başında takımda olsa, kamp görse, geleceğinin burada olacağını bilse belki de görüntü değişirdi. Bu yüzden de yeniden kiralanması gibi bir düşünceye destek verirdim.

7 yorum:

  1. Hani kiralık oyuncu istemiyordu hoca şimdi bakıyorum yok gedson yok Halil yine kiralanacak haberleri var, bize ne faydası var bu transferlerin adamlara oyuncu niye yetiştiriyoruz biz ya ne zaman bu hale geldik, oyuncu geliştirip satmak marifettir ama kiralık bir şekilde bide üzerine parasını vererek adamlara yetiştirmek enayiliktir kardeşim kimse kusura bakmasın,yok ffp yok bankalar Birliği yok bilmem ne deyip normalleştirenler var bu enayiliği ben sıkıldım artık bu durumdan ne istikrar oluyor takımda ne de kendi çocuklarına şans veriyorsun, bak Halil kadroya giriyor oğulcana giremiyordu düne kadar, oğulcan senin oyuncun Halil değil, şunu da söylim hoca da artık vasat oyuncu sevme şeyi başladı, etobolara gedsonlara akbabalara falan bayılıyor iyi oyuncuları kaybediyor şans vermiyor, şimdi de luyi marcao şartlı satışa izin veriyormuş Alpaslan falan isteniyor diyor yav alternatif olarak alacağız gibi düşünüyoruz ama hocanın yeterliliği düşük olan oyuncuları oynatma isteği beni korkutuyor, bir bakmışız luyi satılıp Alpaslan yerine oynamaya başlamış, son 3 haftada 8 puan kaybetmenin sebebi onbirin sürekli değişmesi kadar vasat oyuncular ile oynama ısrarı net bir şekilde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonuna kadar haklısın ama fatih hoca dan tutarlılık beklememek gerekiyor artık. Kiralık istemez ama Kiralık doldurur takımı. Kendi gençlerine şans vermez ama başkasının oyuncusunu parlatmak için her imkanı sağlar.

      Sil
    2. Gedson konusunda opsiyon var sanırım, bilmiyorum. Özel isim, bazen bu tarz isimlere hayır diyemeyebilirsin. Halil Dervişoğlu adına bonservis konuşuluyor. Marcao gitti, Alpaslan Öztürk geldi olayı da basın uydurması. Her haberi ciddiye alırsak işimiz iş :) Hocayı eleştireyim de, eleştirmek için dar açı kovalamayayım.

      Sil
  2. Emre Kılınç Taylan Marcao Luyindama Yedlin yok.Onlarda Boupenza var Hatay maçı çok zor olacak.

    YanıtlaSil
  3. Elimizdeki Ali Yavuz'u başka kulübe gönderdik o orada oynamıyor. Gittik yedekte alternatif olsun diye para harcayıp Halil'i kiraladık biz de onu oynatmıyoruz. Bizimki biraz amaçsızca al ver ekonomiye can ver gibi bir şey.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir