27 Mayıs 2021 Perşembe

Gökdeniz Bayrakdar & Galatasaray, ya da benim en beğendiğim isim diyeyim


Gökdeniz Bayrakdar, bu ışığı Kocaelispor günlerinde de veriyordu. O gün neden alınmadı da, bugün kendini kanıtlayıp, daha göz önünde olunca düşünülüyor diyenler olacaktır. O dönem aslında Beşiktaş'a transferi gerçekleşmek üzereydi. Futbolcu daha fazla şans bulabilmek adına Antalyaspor tercihini yaptı ve tercihinin de ne kadar doğru olduğunu gördük. Antalyaspor şu dönem yine etiketli işler yapıyor olsa da, Bülent Korkmaz sonrası oluşan bir genç algısı da var. Şans buluyor bu çocuklar ve gelişim gösteriyorlar.

Gökdeniz Bayrakdar da o şansı buldu ve iyi değerlendirdi. Sezonun son bölümünde uzun bir sakatlık dönemi olsa da, ağırlıklı olarak sağ kanatta oynayıp, toplamda 37 maçta 8 golü var. Antalyaspor, savunma ağırlıklı düşünen bir takım ve o yapının hücum hattında çok daha net şekilde ön plana çıktı. 9 numara özellikli bir sağ kanat diyelim. Hem hızlı, hem iyi kat ediyor, forvet özellikli oluşu da onu gole yakın kılıyor. Henüz 19 yaşında olduğunu da atlamayalım.

Burada birçok kanat ismi saydık ve belki de en potansiyellisi Gökdeniz Bayrakdar diyelim. Ya da benim en beğendiğim isim diyeyim, o daha doğru tanım. Bu tarz forvet özellikli kanatları seviyorum. Gerekirse tek başına 9 da oynar, gerektiğinde kanata atarsınız. Gol sezgisi değerli, yaşına göre çok soğukkanlı, klas da bir futbolcu. Oğulcan Çağlayan da mesela 9 özellikli bir kanat ama o daha çok çalışkanlığıyla ön planda. 

Gökdeniz Bayrakdar ise hücum adına daha net bir yetenek diyelim. Şu dönem transferi konuşuluyor ve adı tüm büyüklerle de anıldı. Antalyaspor'a güzel bir bonservis bedeli kazandıracak gibi. Umarım doğru tercih yapar da, gelişimi devam eder. Bugün olmasa bile, yarın için Milli Takım adına da konuşmaya başlayacağız. Bu tarzda, hem kanat, hem forvet olabilecek çok fazla ismimiz yok. Belki sezon sonuna doğru gelen o sakatlık olmasa, Euro 2020 geniş kadrosunda dahi görebilirdik.

8 yorum:

  1. Kerem, oğulcan, yunus, jimmy, ali yavuz,feg, 9 da daha iyi olsa da babel,merkez sayısı 2 şu an takımda stoper sayısı 3, sol bek yok,yani şu bölgeler de bariz eksik varken neden hala kanatlar ile anılıyoruz gerçekten zulüm ya bu kulüp bize hocam bu sefer falcaodan 8 çıkartmak zorunda kalacak bu gidişle..

    YanıtlaSil
  2. Onyekuru'ya vereceğimiz bonservisle bu oyuncuyu rahat alabiliriz sanırım. Net daha fazla katkı sağlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha da ciddi potansiyel diye düşünüyorum.

      Sil
  3. Valla abi şaşırmam ya fb alırsa Halili falan, alıştık artık elimizden oyuncu kaptırmaya türkiye nin en büyük kulubü oyuncuları patır patır kaptırıyor, korkum yine fakir gs zengin fb dönemlerine dönülmesi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alabilirler. Futbolunu düşürmek isteyen herkes Fenerbahçe'ye gitsin. Bunu düşünmem bile.

      Sil
  4. Bizim ülkede bu yaşta oyuncularda nadir görülen olgunlukta, hocanın tedrisatında çok büyük patlama yapabilir, ama şu kaos ortamında nasıl kapariz emin değilim, yeni yönetim gelse bile Emre Abisi şalça olur illa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru da yönetiyor kariyerini. Fenerbahçe'ye gitmeyi göze alırsa kendi bileceği iş.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir