8 Haziran 2021 Salı

Var bir hayalimiz


Twitter'da Futbol_10 (@Futbol10gs) hesabı var. Galatasaray haberlerini o kadar güzel derliyorlar ki, takip etmemde büyük faydaları var. Önce bunu yazarak başlamak istedim. Var bir hayalimiz diyerek, Taylan Antalyalı / Kerem Aktürkoğlu'nun yanında, Hakan Çalhanoğlu, Kaan Ayhan ve Halil Dervişoğlu gibi isimleri de paylaşmışlar. Büyük resme baktığımızda gerçekten de, var bir hayalimiz. Şu an Milli Takım kadrosunda bulunan bu 5 isim, Galatasaray formasıyla da bir araya gelir mi?

Hakan Çalhanoğlu transferi elbette zor da, x takıma imza atmadığı sürece şansımız var diye düşünüyorum. Başkanlığı kazanmasını beklediğim isimlerin de bu yönde vaatleri oluyor. Fatih Hoca'yla çalışma istekleri, onun Hakan Çalhanoğlu'na bakış açısı malum. Zor iş, belki yüzde 5 ama zorlamaya da değer. Keşke gelse, o kadar çok isterim ki. 30'lu yaşları devirdikten sonra değil, bugün bu forma altında görmeyi istiyorum.

Kaan Ayhan'ı sık sık konuşuyoruz. Bu transfer geçen sezon da olabilirdi. Maalesef "beceriden uzak" yönetimimiz sayesinde, 2 milyon avro verilip de alınamadı. Avcumuzun içindeydi bu futbolcu. Bugün de bu transfer gerçekleşebilir. 4 milyon avro'luk bir bonservisten bahsedilse de, kiralama ihtimali konuşuluyor. Kaan Ayhan, her dönem Galatasaray'a gelmek istiyor. Takımında rotasyonun içinde, Mert Müldür misali formayı "net" alabilen bir isim olamadı. Bence ciddi anlamda şans var.

Halil Dervişoğlu'nda ise "babasına" güveniyorum. O kadar ateşli bir Fatih Hoca sevdalısı ki, oğlunun burada devam etmesini istiyor. Halil Dervişoğlu da hazır göz önüne girmiş, yükselmeye başlamışken, Fatih Hoca'nın elinde devam etmesi kendi kariyeri açısından olmazsa olmaz. Premier Lig adına erken, kulübünün de 8 - 10 milyon avro'luk beklentileri potansiyel anlamında uçuk olmasa da, şu an kimse vermez. Bence bu iş yeniden "kiralama" şeklinde gerçekleşecek.

6 yorum:

  1. Falcao ve Feghouli için boşa verdiğimiz paranın 4'te 3'unu Hakan'a verebilsek ihtimal olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Veririz vermesine de, futbolcu en iyi döneminde.

      Sil
  2. (M.T.A) Gel Hakan ÇALHANOĞLUM.Sonra sırasıyla Halil Dervişoğlu,Kaan Ayhan,Mert Çetin,Umut Meraş.Tarlamız ÇİLEK DOLSUN.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çilek de değil de bu hamleler şimdi. Bir meyve salatası gibi :)

      Sil
    2. Kaan olurda Mert olmaz . Fazla luks kacar Marcao Kaan ilk 11 Donk la Alpaslan yedek icin yeterli elinde Emin Bayram gibi bir isim de var
      Hakan Calhanoglu hikayesini az cok hepimiz biliyoruz 2 sefer istemis ikisinde de bonservisini fazla bulmustuk 3.bir firsat dogdu bu sefer de kullanamazsak 30 dan sonra ancak o da suyu sıkılmış hali :)

      Sil
    3. Luyindama giderse üzerinden Mert Çetin dedim. Yoksa elbette lüks olur.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir