19 Aralık 2021 Pazar

Zorbay Küçük de "Galatasaray'a nefret" pastasından payını almak istemiş olmalı


Galatasaray'a cezayı kesen hakemler öyle ödüller alıyor ki, Zorbay Küçük de pastadan payını almak istemiş olmalı. Galatasaray'lı futbolculara "yalancı, sizin de ne haltlar yediğinizi biliyoruz" demesi, "lan, lun" gibi leş üslubu kullanabilme haddini kendinde bilmesi, Arda Turan'a "bana da mı ayakkabı fırlatacaksın" söylemi ile Galatasaray nefretini en yüksek dereceden gözler önüne sermiş. Pastadan payını alacak tabii, Galatasaray'dan en çok nefret eden ve cezayı kesen ödülünü alıyor.

Rizespor maçının hakemleri 9 haftadır maç alamıyor. Son haftalarda Galatasaray'a kıyan her hakem ise bir sonraki hafta ödülünü bir başka maçı alarak alıyor. Bu "organize kötülük" ve yönetim sessiz kalıyor. Sessiz kaldıkça da bunlar yaşanmaya devam edecek. Kulüplerle arayı iyi tutalım, dost olalım, hakem konuşmayalım, aman saha içi, aman biz ne oynuyoruz ki diye diye bunlar oluyor. Federasyonla konuşmaya gidenler, basın toplantısında bağı öne eğik duruyor. O ziyaretten bu yana ne değişti derseniz, kıyımın dozu arttı.

Burak Elmas maçın sonunda "Zorbay Küçük ile konuştuk, hareketlerinin yanlış olduğunu belirttik" diye söylemesini bekledim. Beklentim bu çünkü. Mustafa Cengiz döneminde başkanlık koltuğunun altı boş diyorduk da, bu dönemin farkı yok. Hatta dışarıya karşı daha aciz durumdayız. Konuşmuyor bu yönetim, Galatasaray'ın hakkını aramıyorlar. Saha içinde futbolcu ve teknik heyet yalnız. İsyan eden ceza alıyor, isyan etmesi gerekenler yine sessiz.

Sistemi değiştireceğiz diyorlar, oysa sistem bizleri değiştiriyor. Geçen gün de yazdım, gençleşmeye mi tav olacağız? 2 transfer mi bizleri susturacak. Zorbay Küçük'e bir daha düdük çaldıracak Galatasaray yönetimi şu dakika gitsin. Bu terbiyesizlik kimsenin yanına kalmamalı. Bambaşka bir seviye çünkü, nefret gözler önünde. Hakemin yaşı 29 ve bir de Fifa kokartı var. Bu hakem mi şimdi Türkiye'yi temsil edecek?

14 yorum:

  1. Yönetim konusuna hiç girmiyorum en son başkana yalancı dediğimde "ağır itham" demiştin. Ama ben lafımın arkasındayım . Hakem konusunda artık her maç değişik kombinasyonlar uygulamaya başladılar. Bakalım A.Demir maçında nasıl bir eylem planı ile çıkacaklar yönetimle birlikte oturup izleyelim. scout game edasında heyecanla bekliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalancı dedin de hangi konuda dedin. Sap ayrı, saman ayrı. Bu bambaşka bir konu. Dilediğin konuya gir de, ben konular üzerine yorumlarım. X'den y'yi vurmam.

      Sil
    2. Konu hazır dediği transferler ve sponsorluk adınaydı. Ben şahsi olarak orada kesmiştim biletini bu yönetimin .

      Sil
    3. Transfer konusunda son derece başarılı oldular. O iş taca çıkar. Sponsorluk konusunda haklısın ama ithamlar bu konularda o dönem için ağırdı. Bu iş ise başka.

      Sil
  2. Önce Beşiktaş'ın sonra da Galatasaray 'ın hakemlerle dengesi bozuldu.Sergen Yalçın 'ın gitmesine neden oldular.Şimdi sırada Fatih Hoca var.Türkiye de maalesef göstere göstere yapılıyor Bu.Fenerbahçe zaten hep sıkıntılı.Operasyona ihtiyaç dahi duymuyorlar.Bu tablo sadece Trabzon 'a yarar ve maçlarda hiç incitilmiyorlar.Aksine Trabzon 'un maçlarında tüm kritik kararlar lehine veriliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galatasaray'ın dengesi kadar hiçbir denge bozulmadı.

      Sil
    2. Şansımız Avrupa çok başarılı olmamız.Yoksa düzen Fatih Hocayı da göndermek istiyor.Yine farkımızı ortaya koyduk.Yönetim ve taraftarın büyük çoğunluğu hatalarına rağmen hocaya sahip çıkıyor.

      Sil
  3. Ülkede bu prim yapıyor. İletişimi karşısındakini ezerek küçümseyerek kavga ederek kurmaya çalışıyor herkes. Hakemler de buna uymuş. Cezası da olmaz nasılsa rahat rahat söylüyor her istediğini.

    YanıtlaSil
  4. Onumuzdeki maca da Arda Kardesler atanmis resmen sinirlerimizle oynuyor, dalga geciyorlar ama bu düzenin degismesine de az kaldi, ya sabir.

    YanıtlaSil
  5. Arda kardesler sivas ta buz gibi penaltıyı çalmadı ve gol yememize neden oldu.Trabzon kalecisi Erce kardeşler in abisiymis kendisi.Serdar tatlı gittikten sonra terazinin ipi koptu maalesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle bu federasyon ve hala sesimizi çıkarmıyoruz.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir