23 Mart 2022 Çarşamba

Ortada büyük bir hayal kırıklığı olan Pulgar var


Transferi kim yaptı, kim yapmadı konularına girmek istemiyorum. Yine de süreç bizi buraya itiyor. Ortada büyük bir hayal kırıklığı olan Pulgar var. Onu da Luis Campos'un aldığı söyleniyor. Ocak transferi için pek de işin içinde değillerdir diye düşünüyordum. Tabii Pulgar transferiyle Luis Campos değerlendirilip, gelecek adına yorumlanır mı, hayır derim. Transferin zamanlaması ve şartlarına bakmak lazım. Pulgar konusunda zamansız yakalanıldı.

Pulgar ayrıca büyük de bir profil. Fiorentina öncesi ve oradaki ilk dönemini biliyoruz. Ülkesi adına da değerli. Pulgar'ı yorumlarken de bu noktalara değinmiştik. Futbolcunun kalitesi ve profilini biliyoruz. Bu sezon yaşadığı sakatlık dönemi olsa da, kalitesiyle burada fark yaratabileceğini, kendisini takımda tutmaya çalışacağımızı düşünmüştüm. Fizik olarak o kadar kötü durumda ki, niye şans bulmuyor üzerinden bir yorum getirmem. Fizik olarak bu kadar düşmesi de ilginç değil mi?

Transferin zamanlama ve şartlarına gelirsek. Kira bedeli vermek istemiyorsun, bonservisin ise yanından dahi geçmiyorsun. Transferin son günleri gelmiş, o an da yana yakıla 6 numara arayışındasın. Kimi alabilirsin bu şartlarda? Menajer önerilerine bakıp, kendince en iyi olan olsun istersin. Pulgar'ın da geçmişine bakarak bu transfer yapılmıştır. O gelmemiş olsa, bence hiç kimse gelmeyecekti. Tutmadı ve zamansız bir iş oldu.

Kira bedeli vermedin de, futbolcu elbette bedava değil. Yarım sezonluk ücreti var elbette. O da iyi bir rakamdır. Gedson Fernandes konusunun Torrent'e ihale edilmemesi gerektiğini düşünüyordum ki, süreç beni haklı çıkardı. Pulgar konusunda da Torrent'in dahli olduğunu düşünmüyorum. Oynatmaması ise, o istemedi üzerinden yorumlanamaz. Futbolcu kötü durumda ve oynamıyor. Şans buldu, kullanıldı, bakıldı. Durumu çok kötü.

Sezon bitecek bir şekilde. Görünen o ki Pulgar da şans bulamamaya devam edecek. Şu andan itibaren rotasyonluk bir durum olmadığı gibi, kiralık futbolcuyu da oynatmak, onun yeni takımına hazırlanması anlamına gelir. Pena'dan Muslera'ya dönüş de bundan oldu. Lig bitecek, hedefsiz kaldık. Düşme hadisesi daha konuşulmaz, Avrupa ihtimali kalmadı, ortalarda takılacağız. Önümüze bakmak adına, önce mali genel kurulu atlatmamız gerekecek.

4 yorum:

  1. Seneye Avrupa'da olmayacak olmamız çok acı bu sene tadını almıştık Avrupa başarılarının tekrardan hâlbuki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. Özellikle böyle bir sezonun ardından çok üzücü oldu.

      Sil
  2. hem ağır hem iş ahlakı yok. zorla geldim hareketleri sergiliyor. gelmeseydin meraklı değiliz sana.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir