1 Mayıs 2022 Pazar

21 - 28 Mayıs tarihinin önünde bir engel yokken, neden 3 - 11 Haziran?


Şu an, kalan haftaları ya da saha içini konuşmak isterdim. Transfer yorumlamayı, gelecek adına ne değişecek diye konuşmayı. Seçimimiz gerçekleşmedi, en yakın tarih de 40 gün sonrası gibi görünüyor. 21 - 28 Mayıs tarihinin önünde bir engel yokken, 3 - 11 Haziran neden mesela. Kendisine bu sorulmuş olsa da, cevap veremedi. Niye bu tarih? Kaybedecek 1 gün dahi yokken, niye bu zaman kaybı. İntikam mı kovalanıyor bilmiyorum.

Divan kurulunda çok sert eleştiriler vardı. Kendisi "yok hükmünde" dahi ilan edildi. Haklı eleştiriler artık. Süreci son derece doğru ve onurlu geçirdiğini düşünüyordum ki yine yanılmışım. Başkan seçilmesini istediğim gibi. Burak Elmas dönemi yaşadığım hayal kırıklığının tarifi olamaz. Bütçeyi onaylamayan sizlersiniz, şimdi cezanızı çekin tadında hareket ediliyor. İntikam mı kovalanıyor diye sormam bundan.

Bundan sonrası ne olacak? Diğer branşların transferleri mesela? Planlama ve bütçe nedir? Hadi erkek basketbolunda Nef etkisi var diyelim. Futbol dahi soru işareti. Transferde yine geç kalınıyor. Yeni teknik adam gelecek, dış transferde nasıl adım atılacak. Çabuk hareket edilmesi gereken zamanlar olacak. Kimin planına göre hareket edeceksiniz? Torrent rapor verecek de, onun isteği doğrultusunda bazı hamleler mi yapacaksınız?

Kritik kararlara imza atarız diyor. Zaman kaybedilmemesi gerektiği doğru da, zamanı geciktiren sizlersiniz. Yine soruyorum, neden 3 - 11 Haziran? 28 Mayıs ile 11 Haziran arasında dahi onca gün var. Ne olacak bu süre arasında? Haziranda sınavlar olacak, orada dahi erteleme söz konusu olabilir. Galatasaray'ı çok daha karanlık günler bekliyor. Tarihimizin en kaos dolu dönemlerini yaşıyor olabiliriz.

Her anlamda tıkandık çünkü. Bütçe de onaylanmadı. Tüzük deli deşik, acilen değişmesi gerekiyor. Zaten yeni spor yasası dolayısıyla da değişmesi zorunlu. Ödemeler var, transferler olacak. Diğer branşların durumu karanlık, nasıl bir yapılanma olacağını bilen yok. Yeni yönetimi zor bir dönem beklerken, çok daha zorlu günler onları bekliyor. Onlar da zaman kaybetti. Mutlaka anlaştıkları isimler, planlamaları vardı. Bunların tüm zamanlaması şaşmış halde.

6 yorum:

  1. Kulislerde konusulan 2 sey var bu ötelemelerle ilgili birisi Fatih Altayli'nin ds belirttigi hukumete yakin kisilerden ciddi miktarda para alindigi ve bunlarin geri ödenmesinden önce Burak Elmas'in bir sekilde ilisiginin kesilmemesi isteniyor, baski ve tehdit varmis soylenene göre zaten 1 gunde mahkeme karari cikmasi.bir gücün oldugunu gösteriyor.
    Ikinci konusulan neden de Florya'nin satilmasi konusu yine burada bir rant olayi var ve bunlar kaeara baglanmadan yeni yönetime.guc verilmek istenmiyor, cok net siyaset bizimle oynuyor sportif basarimizi zaten aldilar bu sene bence bir demo yaptilar seneye daha zor olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burak Elmas o denli kontrolü kaybetti ki, şu an ne yaptığını o da bilmiyor. Her geçen gün zarar.

      Sil
    2. Siyaset cok guclu abi yapmak istedigini yapamiyor da olabilir kimbilir neler yasaniyor perde arkasind Florya icin hukumete yakin cok buyuk insaat sirketlerinin arada oldugu soyleniyor, sorup ögrenebiliriz ama midem bulandi artik sogudum pandemiden beri futbol adina bir sey alamiyoruz kafamiza taktigimiza degmiyor mali goturenler eninde sonunda amacina ulasiyor. Bu takimin formalari calinip satildi halen kesin bir sonuc yok biz neden bahsediyoruz.

      Sil
    3. Galatasaray böyle durumlara oyun eğmeyecek kadar büyük. İzin verilmeyecektir..

      Sil
  2. Herkes kişisel ihtirasları uğrunda hareket ettiğinden, olan Galatasaray'a ve taraftarın hayallerine oluyor. Hepsi ihtiras esiri, ancak dillerinden düşmüyor "aslolan Galatasaray" cümlesi. O cümle bir Fatih hocaya, bir de taraftara yakışır. Yettiniz artık.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir