21 Haziran 2022 Salı

Şu fotoğrafın maliyeti 4 milyon avro


Şu fotoğrafın maliyeti 4 milyon avro. Torrent ve ekibi, Sensibile ve yanındaki scout dostları derken, kasadan 4 milyon avro para çıkacak. Göreve başlıyorsunuz, iddia oluşturacaksınız, bu yönde hamle yapmadan önce, böyle bir handikapla başlıyorsunuz. Bu sorun biliniyordu da, ben işin bile bile lades boyutundayım. Yoksa ilk tazminat ödeyen yönetim onlar olmayacak. Gider ayak Galatasaray'a kötülük yaparak giden bir yönetim var.

Torrent çok iyi insandı, tazminatta sorun çıkarmayacaktı ya. Nihat Kırmızı'nın açıklaması bu. Şu an Torrent, haklı şekilde, tazminatından 1 lira geri adım atmamakta. Hayal sattılar yani. Torrent'in geldiği gün söyledik, bu hamle yanlış. Galatasaray'a gelen her teknik adam gibi ona da destek verdik de, olmayacağını da biliyorduk. Torrent'le yapılan sözleşmenin akıl almaz kısımlarına da geleceğiz. Bu adamın yarım sezonu 1 milyon 250 bin avro, tam sezonu 1.5 milyon avro.

Yardımcı teknik adamlığı kabul etmiş, yarım sezonluğuna gel desen dahi tamam diyecek isimle 1.5 yıllık sözleşme yaptın. Yarım sezonu ile, tam sezonu arasındaki maddiyat farkı da ortada. Bir de yardımcıları var derken, 2.5 milyon avro sadece bu ekibe gidiyor. Bile bile ladestir bu. Bu ladesi yapanları da, aksiyon almaya davet ediyorum. Ediyor olsak da, sessiz kalacaklar gerçi. Oralı bile olmayacaklar.

Sensibile'ye de teşekkür ederiz diye mesaj atılmış. Neyin teşekkürünü ettik? İbra olmamalarının ardından, seçim ortamına girilince, Sensibile de çalışmayı bıraktı. Kendi söylüyor, 4 aydır herhangi bir transfer için aksiyon almamış. Yönetim de ibra olmayacaklarını bilmelerine rağmen, böyle bir anlaşma yapıp, 2024'e kadar sözleşme imzalamış. Yattığı yerden, hak ediş alacak diyelim. Tazminat doğru tanım değil. Allah herkese böyle dertler versin, oturduğun yerden para kazanıyorsun.

8 yorum:

  1. Burak Elmas gitmeden önce sözleşmeleri feshedip öyle gitmeliydi. Yeni yönetimi bu yüklerle baş başa bırakması kötü oldu. Şimdi bu paraları yeni yönetim boşa harcamış gibi görünüyor medyada

    YanıtlaSil
  2. Çok yazık oldu. Hayatlarında kimse bu paraları vermez.Burak Elmas ve Işıtan Gün çok büyük hata yaptı.

    YanıtlaSil
  3. Burak Elmas muazzam iyi başladığı Galatasaray Başkanlığı makamına aynı derecede muazzam kötü bir final yaptı. Bunda en büyük suç kendisinin. Geçmişte eleştirdiği her şeyi bir bir yaptı.

    YanıtlaSil
  4. Biriləri yenə kimlərinsə əli ilə ciblərini doldurdu desək yanlış olmaz məncə ..

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir