2 Aralık 2022 Cuma

Bu takımın geleceği ve belki de en önemli potansiyeli


Hazırlık maçları geliyor. Galatasaray'ı özledik ve bu iddialı hazırlık maçları da bizi havaya sokacaktır. Hazırlık maçlarının diğer güzelliği, kazanılmasını beklediğimiz isimlerin kazanılması. Mata diyoruz, mutlaka ritme girmeli. Yunus Akgün diyoruz, o da geri dönmeli. Bir de Yusuf Demir var ki, asıl kazanımın o olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu takımın geleceği ve belki de en önemli potansiyeli.

Galatasaray'a transferini konuşmuştuk. İnanamadığım, büyük bir sürprizdi. 1 yıl öncesinin "wonderkid" olarak anılan, Barcelona'nın yatırım yaptığı bir futbolcu. Oldu, olmadı ayrı konu. Hala 19 yaşında, potansiyeli net. Galatasaray aldı ve geleceğe dönük müthiş bir hamleydi. Yusuf Demir de ayağının tozuyla, Kasımpaşa deplasmanı potansiyelinden inciler gösterdi. Sonrasında pek sahneye çıkamadı, arada sakatlık oldu, kadroda göremez olduk.

Biraz da futbolcunun aidiyet duyması gerekiyor. Yusuf Demir, yabancı gibi takılıyordu. Statüde yabancı sayılır da, uyum sorununu çabuk aşmasını bekliyordum. Şimdilerde biraz olsun Galatasaray paylaşımları yapmaya başladı. Önümüzde ciddi hazırlık maçları var ve Yusuf Demir de oynayacaktır. Hatta tüm maçlarda kullanılmasını bekliyorum. Bu sayede de potansiyelini parlatacak, takım ile uyum sağlayacak.

Kanat olur, forvetin arkasında izleriz. Çok yetenekli, 1'e 1'lerde etkili, oyun zekası yüksek. İstikrar kazanmalı, nerede ne yapacağını biraz daha iyi bilmeli. Kararlılığı da artacaktır. Sadece bu sezon diye değil, gelecek sezonları düşünüyorum. Kazanılacağı, formayı alacağı an mutlaka olacak. Yabancı sınırı da zorladı biraz, hepsini aşacağız. Önümüzdeki hazırlık maçları, yeni isimleri izlememiz açısından değerli olacak.

4 yorum:

  1. yabancı kuralı önümüzdeki sezon değişecekmiş galiba. senin bi bigin ya da tahminin var mı ? umarım kalkar da şöyle isimler sınır yüzünden kesik yemez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam anlamıyla kalkacağını sanmıyorum ama biraz daha rahatlık kazanır.

      Sil
  2. Bu potansiyeli kullanmamız gerek. Büyük yetenek ve kazanılırsa müthiş olur.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir