5 Nisan 2023 Çarşamba

Galatasaray'ın gasp edilen hakkı ne olacak?


Erden Timur, her şeyi açıklayacağız dedikten sonra bir anda tutuştular ve Bein'de Lale Orta ve Mhk danışmanının son haftalardaki tartışmalı pozisyonları yorumladıkları programı izledik. Yaptıkları o programın özeti neydi derseniz, yaptıkları operasyonu bir anlamda teyit ettiler. Maç fazlasıyla 15 puan farkla önde olacağımız noktada, 9 puanla öndeyiz. 2 haftada yaşanan mevzu bu da. İsyanımızda haklıyız, söylediğimiz her şey programda da teyit edildi. Ne olacak peki Galatasaray'ın kaybı?

Koca sezonda, Galatasaray lehine 1 tek hata var ve onu konuşup durdular. O Sivasspor maçının ilk yarısındaki bariz penaltıyı kimse görmedi bile. Herkes o hataya odaklandı. Ligin ilk 10 haftası ve son oynadığımız 3 haftadaki aleyhimize gerçekleşen hata oranı tartışılmaz seviyede. Şu an bitmiş bir ligden söz edecekken, favori olduğumuz bir ligden söz ediyorsak nedeni bu. Haksızlık var, adaletsizlik diz boyu. Puan farkı açılmasın diye çektikleri operasyon da aşikar.

Lale Orta'nın neden göreve geldiğini biliyorsunuz. Fenerbahçe'ye yakınlığı bariz bir Youtube kanalında, Ali Koç'un lobi çalışmaları yaptığı ve belli pozisyonlara istediği isimleri getirmek adına başarılı olmak üzere olduğu söylenmişti. Lale Orta da akabinde görev aldı. Ayağının tozuyla da lige frekans ayarı verdiler. Konyaspor maçında Ahmet Oğuz'un pozisyonu, Fenerbahçe - Alanyaspor maçında Osayi'nin kırmızısı, Fenerbahçe - Beşiktaş maçında Arda Güler'in olmayan penaltısı, bizim Adana Demirspor maçındaki Emre Akbaba'nın kırmızısı. Daha sayayım mı?

Maç fazlasıyla 15 puan farktan bahsedecektik, şu an 9 puandan bahsediyoruz. Fenerbahçe, Beşiktaş'ı yenmiş olsa emin olun ki bu programı da yapmayacaklardı. Operasyon tüm hızıyla devam edecekti. Fark yeniden açılınca, her şeyi itiraf etmek durumunda kaldılar. İstifa etmeleri gerekirken, pişkin pişkin pozisyon yorumluyorlar. Okan Hoca, hakem konuştuğu için Pfdk'ya sevk edildi. Söyledikleri yalan mıymış, her şeyi siz de itiraf ettiniz işte. Galatasaray'ın gasp edilen hakkı ne olacak? Üstün kalitemiz var, güçlüyüz ve sahada sonuç alıyoruz. Her türlü handikaba rağmen.

4 yorum:

  1. Sen de fark etmişsindir 2016-2017 sezonundan beri Galatasaray şiddetli şekilde doğranıyor.

    YanıtlaSil
  2. (Emre)
    Erden Timur hemen aciklamasi lazim o belgeleri. Sezon sonu degil. Saygi duydugumuz ve sevdigimiz bir isim. Bøyle kalmasi icin Albayrak gibi yapmamasi lazim. Hemen aciklanmali

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hele ki bu maçın ardından. Sezon sonunu beklerse, sezonu kaybedecek.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir