20 Nisan 2023 Perşembe

Oliveira'nın baraja taktığı frikiği, Kerem Aktürkoğlu'nun kullanmasını beklerdim


Oliveira'nın baraja taktığı frikiği, Kerem Aktürkoğlu'nun kullanmasını beklerdim. Geçen maçta müthiş bir frikik golü atmışken. Galatasaray'ın idmanlarda kullandığı yeni teknolojiden söz ediliyordu. Etkisi ne derece bilmiyorum. Kerem Aktürkoğlu'nun bu konuda çalışmaya devam ettiğini görmek güzel. Geçtiğimiz günlerde de yazdım, altın bir bilezik daha takmış oluyor, değerine değer katıyor. Sadece kaleye vuruşlar değil, ceza sahası içine kullandığı toplarla da.

Abdülkerim Bardakcı ile hesabı açarken, asist Kerem Aktürkoğlu'ndan geldi. Köşeden iyi bir duran top kullandı ve adrese teslimdi. Abdülkerim Bardakcı'nın en önemli özelliklerinden biri bu. Duran toplardan çok gol atar. Bu sezon 3 gole ulaştı. Birçok topa vurduğunu da görebilirsiniz, sürekli arıyor. Bir stoperin gol atabilmesi de, kilidi açmakta zorlandığın maçlarda değerli oluyor. Kerem Aktürkoğlu böyle top kestikçe bu gol sayısı artar. Artık kornerleri de o kullanıyor.

Oliveira da aslında bu anlamda iyi başlamıştı. Ligin ilk haftalarında çok fazla direğe takılınca, orada kaldı. Şut da pek denemez oldu, o ilginç. Bence en iyi özelliklerinden biriydi. Kerem Aktürkoğlu ise geçtiğimiz sezon Hatayspor deplasmanında iyi bir frikik golü atmıştı, sonrası gelmedi. Şimdi yine frikik golü atınca, sonrası adına mutlu olmuştum. Tüm topların başına gelmesini bekliyorum, iyi vuruyor ve üstüne koymaya devam ediyor.

Oyun anlamında ise gelişimi devam etmekte, takımın önemli futbol akıllarından biri. Icardi ile uyumu yüksek, Adekugbe ile de frekans yakaladı ve onun sayesinde çok fazla geriye dönmek zorunda kalmıyor. Bu da onu sahada daha ekonomik tutabiliyor, dinç kalıyor. Gelişimini izlemeye devam etmekteyiz. Hangi noktaya kadar gelir bilmiyorum da, en kötü ihtimalde dahi bu takımda geleceği olabildiğince parlak.

4 yorum:

  1. Zıplayan baraj teknolojisi geçen haftaki golün mimarıydı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum. Kerem Aktürkoğlu da bu konuda sıkı çalışıyor. O vurmalı artık, devam etmeli.

      Sil
  2. Kerem'in gelisimi inanilmaz ama burada takim ici rekabetin de.cok onemi var zira sezon basinda Kerem ve Yunus banko oynar derken transflerden sonra Yunus 3. Konuma düstü Kerem'e de orada Mertens de oynar Zaniolo da oynar gibi mesajlar verildi zaten rakamlara bakarsaniz Kerem ve Raschica'nin gol.katkilari rekabet artinca tavan yapmis,Zaniolo gelmeden Raschica 1 gol geldikten sonra 3 gol mesela burada zokan Hoca'nin forma adaleti ve yönetimun iyi guden takima dahi takviye yapmasi olaylari ileri seviyeye götürdü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka var. İyi oyuncular arasında oynuyor, bu da gelişimini sağlayan etmenlerden biri.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir