29 Mayıs 2023 Pazartesi

Hiçbiri, Okan Hoca'dan daha başarılı değil


Beşiktaş, son haftalarda ciddi anlamda ivme kazandı, yükseliyor. Şampiyonluk şansları olmasa da, lig 2.'liği onlar adına mümkün. Tabi bu demek değil ki, Şenol Güneş bu sezonun teknik direktörü. Göreve geldiğinde, 1 maç fazlasıyla, Galatasaray'ın 1 puan önündeydi. Bugün ise 5 puan gerisinde. Bay geçecekleri haftayı göz önüne alırsak da, bu farkın daha da artması olası. Okan Hoca'dan daha başarılı değil yani. Fenerbahçe için de, iç sahada Giresunspor maçını kaybetmeden önce "şampiyon" deniyordu. Bugün ise onlar da Galatasaray'ın 5 puan gerisinde. Kimse Okan Hoca'dan başarılı değil yani. Hocanın bazı zamanlarda hakkını az veriyoruz diye düşünüyorum. Yer yer eleştirdiğimiz oluyor da, genele baktığımızda, yaşatılan tüm zorluklara rağmen, şu an bulunduğumuz konum mükemmel. Tüm pozitif istatistiklere bakınca, Galatasaray hemen hemen hepsinde ilk sırada. Belli dönemler sallanman doğaldır. Olay, neticeyi nasıl aldığınla alakalı. Şampiyonluk haftalarını oynarken, doğru oyun ve sonuç alarak ilerliyoruz. Ankaragücü maçı kaldı, 3 puan ve şampiyonluk. Rehavet oluşacağını düşünmüyorum. Biz Dortmund değiliz.

5 yorum:

  1. ya abi o değil de fb ztk'yı alır mı sence ? 10 yıllık kupasızlık geleneği devam etsin istiyorum ama başakşehir'den yana hiç umudum yok. başka bi Anadolu takımı olsa daha çok zorlardi fb'yi ama başakşehir ligde de fb kalesine gidemedi bile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başakşehir gerçekten de eskisi gibi pek tehditkâr olmayan kötü bı takım. Ama fb'nin looser yapısı yine devreye girecektir :)

      Sil
    2. Galatasaray şampiyon olsun da, gerisi ile alakadar değilim :)

      Sil
  2. büyük iş başardı ama asıl vurgunu seneye avrupa'da yapacak okan hocam

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir