2 Haziran 2023 Cuma

An geldi, Emre Taşdemir'den katkı aldı bu yapı


An geldi, Emre Taşdemir'den katkı aldı bu yapı. Galatasaray'da şampiyonluğun tanımlarından biri işte. Futbolcuyu küçümsemek anlamında yazmıyorum. Kadro planlamasında, hesaplarda yoktu. Yaz günlerinde ilk giden isim olur diye düşünüyordum. Gitmedi, rezerv lig'de oynamayı göze aldı, ısrarla sahada kaldı. Takımda sol bek tarafında "sakatlık" sorunu olunca da, takıma katıldı ve Okan Hoca ona şans vermekten geri durmadı. Bir önceki yılda doğru dürüst maç yapmadı, öncesi de sakatlıklarla dolu. Yoksa büyük potansiyeldi, hatırlayın Bursaspor günlerini. Karagümrük maçında 1 gol 1 asist. Galibiyet serisinin başlangıcında adam direkt mimarlardan. Sonrasında da şans bulmaya devam edecekti ama sakatlık yaşadı. Sonrasında forma ona geldiğinde iyi maç çıkartamadı ve geri plana düştü. Yine de o Karagümrük maçındaki etkisi unutulmayacak. Golü aradığımız ama bir türlü kilidi açamadığımız, sıkışan maç. Orada puan kaybı gelse, Okan Hoca iyiden iyiye sorgulanacaktı. Kırılma maçlarından biri yani. Şans geldiğinde değerlendireceksin. 3. ya da 4. alternatifim diye beklemeden, çalışmaya devam edeceksin. Şans gelir, sen de onu iyi kullanırsan önün açılır. Geçen yaz dönemi teklif alamadı, bu yaz önüne çok iyi fırsatlar gelecektir. O birkaç maçta kendisini yeniden hatırlattı. Emre Taşdemir de simgedir, Galatasaray'ın bu sezon nasıl şampiyon olduğuna yönelik.

8 yorum:

  1. düşük maaşla yine takımda tutardım ben. kazimcan'in arkasında beklesin işte. sakat değilse çıkar oynar ve aratmaz kazim'i

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tutmam, yetmiyor çünkü. Altyapıdan gelecek bir sol bek, 3. alternatif olmalı.

      Sil
    2. Ben de arkadaşa katiliyorum yerli kurali devam ediyor ve son macta Kazimcan'in nasil aksadigina şahit olduk hoca Dubois'i sokmak zorunda kaldi, madem Kazimcan defansta çok iyi degil oynmasinin da bir esprisi kalmiyor zira ofansta Emre Tasdemir çok daha etkili ve tecrübeli Kazimcan'a göre.

      Sil
    3. Daha etkili olduğu kısmına katılmıyorum ben.

      Sil
    4. Emre Tasdemir 2022-23 5 macta 1 gol 1 asist
      Kazimcan 2022-23 10 macta sifir gol sifir asist
      Yanlisim varsa düzeltebilirsiniz ama benim buldugum rakamlar bunlar, gecmise bakinca da Emre Tasdemir önde.

      Sil
    5. Maçları izliyor, Kazımcan Karataş'ın potansiyelini görüyor, Kazımcan takıma dahil olduğundan bu yana son virajı ne kadar iyi aldığımızı görüyoruz. Aynı mantıkla Boey de size göre kötü bek mesela, rakamlar ortada. Daha iyi rakamlı bekleri paylaşabilirim burada :)

      Sil
    6. Potansiyel ve dinamizm olarak katilirim yorumunuza ama hucum aksiyonu ve isabetli orta vs. gibi hücum anlaminda yetenek karsilastirmasinda Kazimcan'in Emre Tasdemir'i su mecvut durumuyla gecebilecegini düsünmüyorum, ileride olabilir Kerem gibi gelisir Sergio yerine o atar frikigi mesela ama su an 10 orta acsalar Emre Tasdemir her türlü daha cok isabetli orta acar demek istedigim bu.
      Ancak Emre de saglikli kalamiyor gön derilse de üzülmem orasi da var, Kazimcan daha garanti yerli anlaminda Emre bir sezonda su kadar macta oynar diyemeyiz.

      Sil
    7. Fenerbahçe maçı sana yeterince cevabı vermiştir :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir