6 Haziran 2023 Salı

Berkan Kutlu, Kadıköy'deki Fenerbahçe maçını da harika oynamıştı


Berkan Kutlu, Kadıköy'deki Fenerbahçe maçını da harika oynamıştı. Son maçta da o performansı devam ettirdi. 14 maçlık seride, ilk 11 oynadığı maçlar var. Ağırlıklı olarak kenardan gelse de, çok iyi bir alternatif olduğunu gösterdi. Geçen sezonun en çok eleştirilen isimlerinden biriydi. Hep söyledim, sorumluluk almayan futbolcuların arasında, sorumluluk alıp da hata yapan eleştirilmemeli diye. Berkan Kutlu, Cicaldau gibi kaçak dövüşmedi. Sorumluluk aldı, hatalar yaptı. Genç oyuncu, bu da doğaldır. Bu sezon ise doğru rol ve güçlü taktik içerisinde büyüdü. Teknik direktör dokunuşunu en net şekilde hissettiğimiz futbolcuların başında. Topla aksiyonunun da geliştiğini görmek mutlu ediyor. Topla çıkıyor, pas özelliği ilerliyor. Bu daha da gelişecek. 8+3 içerisinde olmazsa olmaz bir alternatif. Galatasaray'da uzun süre devam etmeli. Gelen tepkilerden ötürü sezon başında az daha takımdan ayrılıyordu. Okan Hoca tuttu onu ve şans verdi. Geçen sezon da takımda olup, bu sezon devam eden tüm isimlerin geliştiğini görüyoruz. Okan Hoca, bu noktada çok iyi iş başardı. Yeni sezonda beklentim, rakip ceza sahasına biraz daha yaklaşan, şut atmaktan çekinmeyen, orayı daha çok zorlayan bir Berkan Kutlu. O potansiyeli var, yer yer de bunu gösterdi. 

9 yorum:

  1. Önemli bir kazanım oldu.Sezon başında gitmek istediği konuşuluyordu. Geçtiğimiz sezon yanında oynayan oyuncu kalitesinden dolayı kötü göründü. 4-3-3 oynamamız gereken şampiyonlar ligi maçlarında çok süre alacaktır.

    YanıtlaSil
  2. Takim oturunca ve oyuncularla hoca birbirini iyi tanidikca herkesin performansi artiyor Okan Hoca Berkan'i nasil kullanacagini su an cok daha iyi biliyor bana göre sûrpriz degil.
    Benim asil sormak istedigim DIAGNE hocam yine 2 tane sallamis toplamda 31 gole direkt etki etti bu sezon sizce5 t Diagne Gomis'in yerine düsünülemez mi bence cuk oturur etkisi kanitlanmis Super Lig golcusu bu adam Ingiltere'de de cok iyiydi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Disiplin, İstikrar gibi sorunları var. Tam anlamıyla profesyonel denilemez. Mostafa Mohammad gelecek bence daha iyi bir alternatif olacaktır.

      Sil
    2. Diagne düşünülecek olsa takımdan ayrılmazdı. O bağ koptu artık.

      Sil
    3. Diagne Trabzonla anlasmis haberleri onaylandi gibi, bize gelmiyorsa Trabzon bence uygun adres onun icin.
      Bence de taratarla olan bag koptu ama bu kadro icinde.ondan da iyi katki alabilirdik bence.
      Rashica, Oliveira ve Merrtens gibi pasörlerle en az 15 gol atar yedekten bile gelse diye dusunuyorum.

      Sil
    4. Trabzonspor biraz da bütçeyi kısacak gibi. Diagne, Galatasaray'da kazandığını bu yaşta kazanamayacak. Ülke dışına da çıkmak istemiyordur.

      Sil
  3. Jefferson Lerma boşa düştü. Muazzam iş olur çok beğendiğim bir oyuncu.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir