15 Haziran 2023 Perşembe

Geçen sezon gerçekleşenler, bu sezonun teminatı olacak


Medyanın işi "transfer" türetmek. Tonla isim ortaya atıldı, kimi haberin akasında durdular. Taraftarın beklentisi var, geçen sezon geçirilen dönemin ardından da, bu sezon daha fazlası isteniyor. Ortaya iddialı isim atınca, doğal olarak konuşuluyor. Ayaklarımız biraz yere basmalı. Ön elemeler kaynaklı belli bir acele elbette var da, bu demek değil ki "transfer yapmak için transfer yapılacak". En iyi ve doğru alternatif kovalanıyor. İşin büyük kısmı maliyet. Döviz kuru malum, iddialı transfer yapabilmek o kadar kolay değil. Bazı hamleler için gerekirse son gün beklenecek ve fırsat kovalanacak. Bazısı ise ön eleme maçlarında sahada olmak zorunda. Erden Timur'a güveniyorum, Galatasaray adına en büyük teminat. Medyada çıkan birçok ismi yalanladı. Taraftarın ayağı biraz olsun yere basacaktır. Gerçi medyanın bazı mensupları gidip bambaşka isimler yazacak. Körü körüne, verdikleri yanlış haberlerin arkasında duranlar da olacak. Kimsenin ayrılmaması halinde, 5-6 transferin gerçekleşeceğini söyledi. Kiralık futbolcular da, o ayrılacak isimlere dahil. Bazısını rotasyonda görmek mümkün olabilir, hoca değerlendirecektir. Ayrılık halinde de, gidecek isimlerin yerine düşünülen alternatifler şimdiden hazırdır. Transfer beklentileri öyle bir noktaya geldi ki, kimi Torreira / Paredes merkezini beğenmiyor. Böyle bir dünya yok maalesef. Takımın ihtiyaçları, mali gücümüz, şartlar belli. Transfer edilmek istenen isimler de değerli. Paredes'e nasıl burun kıvrılıyor, kıvıran hangi paralel evrenin içerisinde? Geçen sezon gerçekleşenler, bu sezonun teminatı olacak. O teminat da Erden Timur.

2 yorum:

  1. Bu programı ben de izledim. Erden Timur, çok temkinli ve sorumlu bir yönetici gibi ihtiyatlı konuştu. Öyle de olmak zorunda. Mali koşullar belli. Benim mevcut takımın korunması en büyük başarıdır. Kimse alınmasa dahi bu takımın ilk 2 ön eleme turunu geçecek güçte olduğuna inanıyorum. Ama play off ve sonrasını düşünerek en azında 1 orta saha ve 1 sol bek almak zorundayız. Ama dediğim gibi öncelik takımı korumak yani İcardi'yi takımda tutmak olmalı. Ha keza Rasika'yı da. Belki de söylenildiği gibi Nelson ve Boey gitmeyecekler. 1 sene daha kalıp Şampiyonlar liginde oynayıp daha da parlayacaklar.
    Paredes'i beğenmemek saçmalık bence. Keşke öyle bir kalite gelse. Sol beke de bir kalite takviyesi yaparsak bence ön elemeye hazırız. Ama tabi ki herşey İcardi'ye bağlı. Herkes hepimiz çok istiyoruz. İnşallah kalır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paredes'i beğenmeyen, daha iyisini isteyen kesim var. Ayaklar yere basmıyor. İnanılmaz. Biraz sakin kalmalıyız. Erden Timur da haklı olarak tansiyonu düşürmeye çalışıyor.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir