15 Haziran 2023 Perşembe

Zaniolo ile alakalı transfer haberlerinin tutarlılığı yok


Zaniolo'yla alakalı her gün transfer haberi okuyoruz. Hepsi de dış basın kaynaklı. Juventus / Tottenham ekseninde gidiyoruz bir de. 1 gün birine, 1 gün diğerine. Zaniolo ayrılmak istiyor da, gitmek için elinden geleni gösteriyor gibi bir algı var. Oysa durum tam tersi. Zaniolo'nun aklında şu an için transfer yok, takımda kalmak ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor. Fenerbahçe maçındaki hırsını gördünüz. Yeni sezonun fragmanını o gün izledik. İtalya Milli Takım'ına geri döndü, kısa vadede gerçekleştirdiği hedef bu. Şampiyonlar Ligi ile birlikte en üst vitrine çıkacak, "ben buradayım "diyecek. Şampiyonlar Ligi, Galatasaray'ın "tercih edilen" bir kulüp olmasının en önemli avantajlarından. Juventus'a, Tottenham'a bugün de gidersin. Yarın ayaklar yere daha sert bastığında, belki 1 üst seviyeye çıkacaksın. Galatasaray açısından da Zaniolo'dan bugün 25 milyon avro kazanacağına, yarın 35 milyon avro'yu ödeyecek takımlar kapına gelir. Biz tok satıcıyız. Futbolcunun da takımda kalmak istemesi elimizi güçlendiriyor. Zaniolo, Galatasaray adına yeni sezonun en büyük transferlerinden biridir. Ana aktör olacak ve takımı sürükleyecek isimlerin başında gelecek. Önümüz ön elemeler, Zaniolo da o gün için büyük ihtiyaç. Yeni transferlerin akıbeti henüz belli değil. İşin bir de uyum aşaması var derken, o ön elemelerin ilk etabını geçen sezonun çekirdeği geçecek. Dış basında ortaya atılan transfer iddialarına takılmayın. Her gün farklı rakamlar var. 1 gün kiralıyorlar, bir gün 20 milyon avro veriyorlar, ertesi gün 25 milyon avro oluyor. Haberlerin de tutarlılığı yok.

2 yorum:

  1. Boey Nelson Rashica Icardi hepsi takımın iskelet oyuncuları. Zaniolo henüz takımda işlev anlamında yerini bulmadı. Bu yüzden kaybı diğerleri kadar boşluk yaratmaz.
    Gösterdiği performansa bakarsak iyi oynamaktan öte gol attı attırdı henüz tam hazır değildi. Bir de ne tam sağ açık ne on numara ne forvet. 1.90 boy iri kütle durdurulması çok zor ama aynı zamanda gereksiz hücum faul yapmaya çok müsait.
    Eğer bana Turkiye'ye getirmekte zorlanacagim bir oyuncu + para şeklinde takas imkanı verecekse Zaniolo satılabilir.
    Adı Yusuf Demir olsa da yabancı olduğu için Yusuf Cicaldau ve Morutan dan da para kazanırız umarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni sezonda bulacak ama, planlar var ve Zaniolo da iyi yer tutuyor.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir