24 Temmuz 2023 Pazartesi

Yunan Ligi gol kralını, 2. forvet olarak transfer ediyorsun


700 bin avro bonservis, 1.5 milyon avro yıllık ücret, 2 yıllık sözleşme. Şartlar olabildiğince müsait. Olympiakos sonrası bu transferi gerçekleştiriyor olsan, yıllık ücret en az 2.5 milyon avro'ydu ve daha yüksek bir imza ücreti verecektin. Burada ödenen bonservisi, imza ücreti gibi düşünün. Yunanistan Ligi gol kralı sonuçta, iyi bir sezon geçirmiş. Çin'den döndüğü kulüp de Marsilya'ydı. Olympiakos sonrası, Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti ve yine "para" dedi. Çin'de de uzun yıllar kalmıştı. Birleşik Arap Emirlikleri'nde niye kaldı bilmiyorum. İmza attı, idmanlara başladı ve 10 gün sonra ayrılmak istediği yazıldı. Belki de aklına Galatasaray girdi, bilinmez. Girdiyse de net bir fırsat oluşturulmuş ve cepten çıkan tutar oldukça düşürülmüş. Bu da transfer başarısıdır. Aklına girmediyse bile, futbolcunun durumunu kovalamak ve bu hamleyi yapmak da akılcı iş. 2. forvet olarak düşündüğün isim için uygun yıllık ücret, bonservis desek elbette olacak ki o da makul seviyede. 32 yaşında olan futbolcuyla da 2 yıllık sözleşme iyidir. Yunan Ligi gol kralını, 2. forvet olarak transfer ediyorsun. Zaten burada, seviye ile alakalı bir gövde gösterisi var. Futbolcu da rolünü kabul ederek geliyor. Emeği geçenlere teşekkür edelim. Kusursuz transfer operasyonları izliyoruz.

5 yorum:

  1. Bize karşı 90 dakika kapanmak artık bir çözüm değil..diyelim içerde yine bir giresun maçı..dakika 80,maç 0-0 ve hattâ 0-1 forvettte icardi,zaniolo,zaha ve bakambu var..taraftar yine de on dakikada 2-3 tane atarız diye düşünür..işte bu psikolojik üstünlük bize o maçı aldırır.adeta hakemi bile bozar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katiliyorum yönetim ve taraftar o kadar saglam duruyor ki bu sene bize bariz kumpas yapmaya kimsenin macasi yetmez gibi geliyor.

      Sil
    2. Her türlü savunma organizasyonuna karşı çözüm sahibiyiz. Geçişte iyi olmamız da, Şampiyonlar Ligi'nin zorlu sınavlarında büyük kozumuz olacak.

      Sil
  2. Butun videolarini izledim Bakambu Galatasaray'in ne oldugunu cok iyi biliyor ve cok mutlu görünüyor gercekten zira Marsilya sonrasi geldigi gelebilecegi en büyük takima geldi kendini yirtacaktir basari icin mukemmel is.
    Yunan Ligi ise bariz bir kriter bizim icin oradan basarili gelip basarisiz olan yok ve orada turmayan ayaga kalkan isim de yok denecek kdar az, tam bir turnusol Yunan Ligi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiği ortam, uyum sorunu yaşamayacak. Avantajı bol.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir