10 Ağustos 2023 Perşembe

Golü ve asisti var, diğer yanda da harika bir duran top atıcısı


Yeni sezona yönelik 11'ler kuruluyor. Galatasaray'ın iddialı bir yapı kurduğu ortamda da, bu tarz kadroları kurmak çok zevkli. Özellikle hücum tarafında kalite yüksek. Hala da o bölge için transfer gerçekleşmekte. Anlamadığım ise bu tarz kadrolar kurulurken, Kerem Aktürkoğlu'nu kenarda bırakan, hatta satanlar var. Bunun adı da etiketçilik oluyor. Kimi transfer edersen et, Kerem Aktürkoğlu'nu kesmen imkansız. Sol kanatta etkili olabilecek bir Zaha'n var mesela ama onu forvetin arkası ya da 2. forvet gibi kullanacaksın. Türkiye'de zaten +3 yerlinin olmazsa olmazı. Şampiyonlar Ligi'nde de Kerem Aktürkoğlu, ilk 11 adına en önemli kozlarından. Oyunu her geçen zaman olgunlaşıp, daha da büyüyor. Kenar oyun kurucu rolüne evrildiğini geçtiğimiz sezon yazıyorduk. Oyun aklı büyüyor. Açık alanda etkili bir kanattı, sonrasında gole yakınlaştı, en sonunda da oyun aklı büyüdü ve kenar oyun kurucu gibi oynar oldu. Maçı da sürüklüyor, ön alandaki tüm kaliteli oyuncularınla uyumlu, aralarında parlamaya devam etmekte. Çok büyük futbolcu. İnanılmaz bir gelişim bu. Kerem Aktürkoğlu'nu o yazdığı kadrolara almayanlar hangi kafayı yaşıyor bilmiyorum. Kerem Aktürkoğlu / Icardi 2'lisi senin en önemli hücum kozundu. Bu durum aynı şekilde olmaya devam edecek. Olimpija Ljubljana deplasmanında da takımını sürükledi ve hücumda akıl koydu. Maçın adamıydı bana göre. Golü ve asisti var, diğer yanda da harika bir duran top atıcısı. Etiket sevdasına girişeceğinize, keyif almaya bakın.

6 yorum:

  1. Kerem, yerli kuralı olmasa da bence ilk 11 oyuncusu. Zaha ile birlikte nasıl bir sistemde oynayacaklar ben de merakla bekliyorum. Okan Hoca'nın çözmesi gereken bir meydan okuma! Ama Martens yedeğe gelir Kerem ve Zaha ilk 11'e. Sağ kanat için de o aynı şekilde çok aday var. Zaniolo'nun gittiğini varsaysak bile; Tete, Rasika, Barış hatta Yunus sağ kanada aday oyuncular. Ön alanda ciddi bir alternatif bolluğu var. Ama oynanacak 60 civarı maç olduğunu da unutmayalım. Geçen seneki gibi sakatlıksız bir sene de olmayacaktır.
    Orta saha netleştikten sonra ben esas stoper 1 kişi bekliyorum. Hızlı bir stoper alınmalı. Nelson giderse 2 stoper alınmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abdülkerim Bardakcı da öyle. Sürekli üzerine koyan isimler. Yabancı muadillerinin fiyatı da ortada.

      Sil
  2. hocam kerem artık kanat degil 10numara oynasın..bu kadar kanat adamı varken,ayrica zaha+tete lig +avrupa sürekli 11oynamalılar..hattâ ben bakambunun bile yedek değil 11oyuncusu olmasını dilerim devamlı özellikle derbi dışı lig maçlarında..icardiyle farklı meziyetler..bir lewandowskin bir lukakun varsa ikisini de oynatırsın öyle değilmi,biri diğerinin alternatifi degildir..tabiki şampiyonlar ligi grup maclarında hem zaha&tete hem icardi+bakambu dördünü ayni anda oynatmak abartı olur..birde asla nelson satılmadan zaniola satılmamalı..para lâzımsa önce nelson..ramos galiba gelecek,bizimkiler 5-6 vermek yerine 3-4 verelim +1-2milyon da ligde şampiyonluk+avrupada final bonusun filan olsun diyorlardır muhakkak..ortasahaya da paredes değil de paul gibi adam lâzım..rashica da şikibaba kaseti gibi şart oğlu şart,bulun getirin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oynayabilir, oynamaz değil. Hoca onun kararını verecektir. Ben Zaha'yı bekliyorum ama.

      Sil
  3. Kerem yabancı olsa göklere çıkarılırdı. Kendi evladımız herzaman daha fazla eleştiriliyor.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir