5 Ağustos 2023 Cumartesi

Kadroda devam edebilir diye düşünürken, gün sonunda liste dışında


Şampiyonlar Ligi listesinin dışında kaldı. Hazırlık maçlarında iyi performansı vardı. Hatta ilk 2 ön eleme maçında da şans buldu. Kadroda devam edebilir diye düşünürken, gün sonunda liste dışında. Takımda da tutulmayacaktır. Hocanın kararına saygım var burada. Teknik direktörün futbolcudan beklentisi yok belli ki. Bu konularda "şartlanmış" şekilde hareket edeceğini düşünmüyorum. Benim sevmediğim nokta, yine kiralanma ihtimalinin konuşulması. Herkesi, hiçbir bedel almadan kiralıyoruz. Gün sonunda da, futbolcu gelişim gösterse dahi satış gelmiyor. Yine kiralama durumunu konuşuyoruz. Morutan için de birkaç kulüp yazılmış, ülke içi ihtimaller de var. Konyaspor'a kiralanmasını isterim, eğer ülke içinde kalacaksa. Balkan ekolünü iyi işliyorlar, Cicaldau da orada ve gözümüzün önünde olacak. Pisa'ya gitti, gelişim de gösterdi ama gün sonunda gelişim sağlamadı. 4.5 milyon avro'luk teklif var da deniyor. Varsa satılsın, düşünmüyorsan tutmayacaksın. 4.5 milyon avro'ya pay da ekle, satışı yap. Morutan'dan yana beklentin karşılanmayacak. Takımda kalamıyor, şans bulamıyor. Kiralık gitse, sana bir şekilde geri dönüyor. Umut vermişti bana, o açıdan üzüldüm. Yabancı oluşu, yeni transferlerin de listeye dahil olmasıyla, çıkan isim o oldu. Bu da doğal, bir şey diyemiyorum. Bu listelerde, yerli / yabancı dengesinde pamuk ipliğinde ilerliyoruz.

6 yorum:

  1. Büyük hata yapıyoruz Morutan'ı tutmamakla. İsim istatistik takintimiz devam ediyor. Nzonzi Belhanda Feghouli Seri Falcao Terimli takım benzeyecegiz bu gidişle.

    YanıtlaSil
  2. kiraya gittikçe daha da hırslanabilir de..kampta hiç olmadığı kadar hırslıydı..pendikspor gibi bir takıma kiralanması daha iyi olur,galatasarayda olmanın anlamını öğrenir..kiralama kararı aldılarsa morutanı mutlaka iyi bir sebebi vardir..cicaldauda ise tamamen umutsuz vaka..midtsjö de kiralanmalı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sürekli kira kira, aynı şekilde geri dönüyor. İşin sonu yok.

      Sil
  3. Yabancı kısıtlaması olmasa tutulmalı derdim. Bu durumda sağ kanada Rasika da geldiğinde hiçbir şansı kalmıyor.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir