3 Ağustos 2023 Perşembe

Mertens, Mata gibi olmayacak


Mertens, Mata gibi olmayacak. Mata adına geçtiğimiz sezon kurduğumuz hayalleri, Mertens gerçekleştirecek. Son 25 - 30 dakikalar adına büyük koz. Bu tarz maçlarda da, 11 başlayıp, gemisini karada tutan bir kaptan. Mertens, kaç yaşına gelirse gelsin, fizik olarak kendisini iyi durumda tutuyor. Geçen sezonu iyi geçmişti. Son dönemde yaşadığı düşüş, biraz da sakatlıktan dönememesi ve sezon boyunca verdiği eforun yan etkisi. Artık alternatifler var, kadro daha kaliteli. Mertens'i de bu yapı içinde en ekonomik şekilde kullanacağız. Zalgiris'le oynanan ilk maçta sonradan oyuna girip, faciayı önlemişti. Rövanşta ise takımını ayakta tuttu, hücumu bir anlamda tek başına sürükledi ve muhteşem bir gol attı. O attığı golle de, Hagi'yi geride bıraktı ve Galatasaray adına Avrupa Kupalarında gol atan en yaşlı futbolcu oldu. Önümüzdeki ön elemelerde, kendi rekorunu egale etmeye devam edecektir. Takımın hazır olmadığı ve hücum noktasında zorlandığı şu zamanlarda, gemisini yüzdürmesi dahi unutulmaz. Sezon içinde de daha ekonomik kullanılır ve doğru anlarda çok daha iyi katkı verir. Mertens gitsin diye gözünün içine bakanlar vardı da, böyle bir tecrübeden ne kazanabiliriz diye bakmaya devam edeceğiz.

6 yorum:

  1. Bütün yabanci büyük sosyal medya hesaplari Mertens'in golünü paylasiyor, iste usta, legend ne kadar övgü varsa almis mukemmel reklam yapiyoruz, bu tip adamlari kadronda tutmalisin. Senin de yazinda dedigin gibi Mertens sadece hayal ettirmiyor hem de gerceklestiriyor garanti katkisi var bu adamin takimi tanimadan oynadigi ilk senesi de bir cok maci kazandirdi sana.
    Gitsin diyenlere soruyorum Mertens olmasaydi bu 2 mactan avantajli skorlari alabilir miydik, bence kesinlikle alamazdik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimizde yıldız isimler var, takip ediliyorlar. Biz de hakkını veriyoruz.

      Sil
  2. Mertens takımda kalmalı. Bu karakterde oyuncu çok az bulunur..

    YanıtlaSil
  3. Mertens gecen sene böyle bir kamp yemedi bu sene cok daha iyi olacaktir, ben sene sonunda 1 sene daha oynar misin diyebilecegimizi bile düsünüyorum o kadar ümitliyim Mertens'ten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi bir alternatif olacak. Mutlaka katkı alacağız.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir