25 Ağustos 2023 Cuma

Talisca iddiaları yükselirken, üstüne tekrardan konuşalım derim


Talisca iddiaları yükselirken, üstüne tekrardan konuşalım derim. Negatif bakılan isimlerin transferi yaklaştıkça, iş "ya aslında" noktasına gelir. Bunu ben de çok uygularım. Transferde mantık, ısrarla iyi yönleri aramaya başlarım. Negatif olduğum nokta hala geçerli aslında. Mevzu asla Talisca'nın kalitesi olmaz, çok büyük futbolcudur. Bu ligin en büyük bug'larından, hatta çilingirlerinden. Çin ve Suudi Arabistan'da yıllarının geçmesi de bir şey değiştirmez. Üst seviyelerde, müthiş iş çıkarır. Suudi Arabistan'ın seviyesi yükseldi, takımlarda büyük isimler var. Cristiano Ronaldo'nun olduğu takımda, hala adını en üst sıraya yazabilmek de bir şeyleri gösterir. Ayrılma isteği de yok diye biliyordum. İyi kazanıyor, her maç sahada, gollerini atıyor. Ayrılacak deniyor, ertesi gün maçta 2 gol atıyor. Şimdi de 2 haftalık sakatlık sürecinden bahsedilince, "transfer sakatlığı mı" diye düşünmeden edemedim. Çok garip bir hikaye bu. Galatasaray'a bakınca çok sayıda iyi hücumcu var. Talisca da gelse, hangisi yedek kalacak. 4-2-3-1'e mahkum kalıyorsunuz, Talisca forvetin arkasında olmak zorunda. Maç sayısı çok, rotasyon bol da, bunun da bir dengesi var sonuçta. 8 numara ve stoper de acil ihtiyaç. O hamleler gelmeden, bir de Talisca hamlesi. Eksikler mutlaka doldurulacak, transferde de fırsat önceliktir ama Talisca transferi fırsat mıdır? Çok kilit açar, Icardi arkasına istikrarlı bir golcü daha yazılır, üst düzey kalite. Rakip ceza sahası içine koşuları, kafayla bitirdiği toplar. Bunları zaten biliyoruz.

6 yorum:

  1. Talisca nin mutlaka gelmesi lazım çünkü takımda ne kadar çok yıldız ne kadar çok sapkadan tavşan çıkarabilecek adam olursa o kadar iyi çünkü takımda taktik falan yok böyle adamların bireysel yetenekleri ile kazanmak zorundayız. Sebebi de malum tabii ki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten yeterince bu ayarda ismin yok mu :) hepsini bir arada kullamak da çok sağlıklı durmuyor.

      Sil
  2. ramosa vereceğim parayı taliscaya verirdim..net katkı verir..15gol+10asist gibi..stoper transferinde de ya nelson kalmalı ya da yine 5-6ya alıp 20ye satacağın biri alınmalı..ramos 2.falcao olacakmış gibi bir his var içimde..imza parası olmadan 3-4e 1+1 kabul edecekse gelsin tabiki,formadan çıkartırsın..yoksa kalsın.taliscanın da bonservisini almam kiralık gelecekse..öyle joao felix te gelsin..ahmet çakarın dediği gibi bazı iç saha lig maçlarında 15 gol atarız o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ramos senin ihtiyacını karşılıyor, Talisca ise lüks kalıyor.

      Sil
  3. saçmalık artık. büyük tokat yiyeceğiz bu işin sonunda. 1 hatta 2 tane 8 no almak gerekirken orta saha helva gibiyken all star takımı kuruyoruz.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir