3 Eylül 2023 Pazar

Angelino adına en büyük önyargı "savunması yok" üzerineydi


Yeni transferler adına ısrarla yazıyorum. Özellikle de beklenti duyulan isimler için. Beklemek lazım. 2-3 maçtan hüküm verilmez. Futbolcu kötü başlayabilir ya da hazır olmayabilir. Biraz sabır. Uyum sağlaması ve takıma uyumu adına. Angelino adına en büyük önyargı "savunması yok" üzerineydi. Gaziantep FK karşısında gördünüz, hatta Molde maçında da. Kestiği topun, yaptığı pas arasının haddi hesabı yok. Hatta ilerleteyim, savunma yapmaktan, hücumda yeterli rahatlığı bulamıyor.

Angelino'yu hücum yönüyle övmemiz gerekirken, şu an savunması üzerinden övüyorum. Daha fazlası var, asıl farkını hücumda ortaya koyacak. Orta sahamız maalesef çabuk geçiliyor. Kerem Aktürkoğlu ile de uyumu henüz sağlayamadı. Çok fazla pas hatası yapınca, geri koşmak durumunda kalıyorsun. Neyse ki seri ve akıllı oyuncu. Aklıyla dolduruyor boşluğu. Her geçen zaman da üzerine koymaya başladı. Milli Takım arasının ardından çok daha iyi bir Angelino bekliyorum.

Kerem Demirbay da vitesi yükseltince, sol kanatta iyi bir hücum üçgeni yakalandı. Hatta Icardi dahi sıklıkla sola kaydı. Kerem Aktürkoğlu ile uyumu yüksek çünkü. Orta sahaya kadar gelip, stoperleri de üzerine çekerek, sol kanadı boşalttı. Orayı da Kerem Aktürkoğlu doldurdu. Kerem Demirbay / Kerem Aktürkoğlu / Angelino sol üçgeni de senin en önemli hücum kozun oldu. Telles / Sneijder / Yasin Öztekin sol üçgeni vardı, bunu hatırladım.

Angelino'nun asistlerini de konuşmaya başlayacağız. Onun da Icardi ile arasında bir uyum oluşacak. Net kenar ortalarını bu maçta göremedik. Icardi, attığı golde ilk şutunu attı. Öyle bir isim ki o da, ilk topla buluşması gol, 2.'si de maçı kopartan penaltı. O ana kadar ise sadece oyun içi katkısıyla ön planda. Angelino'ya dönersek, özel bek. Pas oyununa dönüyoruz, bu açıdan da Angelino'nun önemi var. Çok temiz bir sol ayak.

2 yorum:

  1. Takımı şampiyonluğa taşıyacak özel oyuncularımızdan birisi bırakın medya fb şampiyonluğu borazanlığı yapsın a plus oyuncularımız ve ortasaha transferleri devreye girince takım 2 seviye daha atlayacak bunun farkındalar ve daha ilk haftadan beri hakem ve var ile bunu açık seçik hisstirmeye başladılar. Atilla karaoğlan rezalet yönetiminin sonraki haftası maç aldı bunlar hep mesaj en büyük korkuları gs bu sene şampiyon olur florya projesi vs derken arayı kapanamayacak kadar açar diye ödleri korkuyor. Ama hesap etmedikleri bir şey var. We have İcardi but they don’t 😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Milli Takım arasının ardından daha iyi olacağız..

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir