1 Eylül 2023 Cuma

Bedavaya Berkan Kutlu'yu verdik, transferin açıklaması bu


250 bin avro kiralama bedeli, 5 milyon avro da satın alma opsiyonu. Bedavaya Berkan Kutlu'yu vermiş olduk. Transferin açıklaması bu. Hadi futbolcuyu kiraladın da, 250 bin avro karşılığı mı? Yunus Akgün için de düşük bir kiralama bedeli vardı. Opsiyonlar tamam da, onların da gerçekleşip gerçekleşmeyeceği muamma. Hele ki Berkan Kutlu için şartlara bakarsak, geri dönüşü daha olası. Çok iyi bir sezon geçirmesi ve Mostafa Mohamed gibi takıma adına olmazsa olmazlar arasına girmesi lazım. Bunu elbette başarabilir. Genç isim, yeteneğine inanıyorum. Galatasaray'da haksızlığa uğramış olsa da, Genoa'da bu tavrı yaşamaz. Rotasyonunda iyi yer tutan, katkı aldığın bir yerli. Onun da boşluğu doldu. Şimdi yerine transfer yapsan, şu bedelden çok daha fazlasını ödeyeceksin. 2-3 günde kimi alacaksın o da bilinmez. Berkan Kutlu adına sevindim yine de. Bu ortamda çok haksızlığa uğradı, şimdi önüne bakabilir. Umarım başarılı olur da, uzun yıllar orada devam eder. Opsiyonu da bu sayede karşılanmış olur. Galatasaray açısından hayal kırıklığı bir kiralama tabi. Bedeller düşük, opsiyonlar zorunlu değil. Biz niye kimseyi satamıyoruz onu da bilmiyorum. Bankalar Birliği falan demeyin. Sanmıyorum öyle olduğunu. Sonuçta o borç bir şekilde kapatılacak. Neyse, hayırlısı olsun diyelim. Dediğim gibi, Berkan Kutlu adına sevindim.

9 yorum:

  1. Yunus'un döneceğine Berkan'ın ise Italya' da kalacağını düşünüyorum. Yunus topsuz oyunda çok eksikleri olan ve savunmada sorun yaşayan bir oyuncu. Berkan ise İtalya'da büyük takımlar hariç direk oynar. Koşan ve mücadele eden gerektiğinde sorumluluk alan bir oyuncu. Umarım başarılı olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mücadele ile var olmak, yetenek ile var olmaktan daha kolay. Oynadığınız takımların da yapısı önemli tabi. Berkan Kutlu, bence de doğru adrese gitti.

      Sil
  2. Erden Timur'a güveniyorum ama geçen sezon yapilan Mata (bitik olduğu belli) Yusuf Demir (6m bağlamak) ve kendi ozelimde Seferovic tercihleri beni korkutmuştu.
    Yarin Pogba gelse şaşırmam. Sadece 1 yabancı 6-8 gelir herhalde ve Berat Ozdemir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her kulüp yöneticisi bütün transferlerinde %100 başarılı olduğu için 2-3 transferi tutmadı diye erden timur eleştirilir değilmi gözümüzün önündeki fbjk nin onlarca çöp transferini görmez bu taraftar. Erden timurun a plus getirdiği ıyuncuları hiç görmez az biraz sakin transfer sezonu bitsin

      Sil
    2. O tercihler de yapılabilir hamlelerdi. Her transferin tutmaz, bazen denersin. Yüzde 100 gibi bir oranı kimse sağlayamaz.

      Sil
  3. Berkan kendisi net bir şekilde gitmek isteyince elden çok da bir şey gelmedi sanırım. Zaten bizim camia futbolcu satmayı beceremiyor pek. Keşke Haziran Temmuz aylarında daha net teklifler varken bonservisi ile satılsaymış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle de, her gitmek isteyen bedava olacaksa işimiz var..

      Sil
  4. Eyüp, Gökdeniz, Özgür Baran, Efe, Hamza gibi gençlerin süre bulmasına yarayabilir belki Berkan'ın gidişi. Yunus'un gidişininolumlu etkisinin ise Yunus'un oynayamayacak olması olduğunu düşünüyorum; hem geçen sezon başında, hem de bu sezon ş.l ilk ön eleme maçlarında, kötü futbolun sorumlularından birisiydi. Onun için Morutan'ı harcadı Okan Buruk, ki inşallah bu karar bizim lehimize olarak geri dönecek. Mertens yerine dripling yapabilen Rollheiser ve Breivik gibi bir genç 8-10 bence en önemli eksiğimiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım dediğin gibi olur. İşin kazanç tarafı bu görünür ama süre alabilirlerse. Kilit nokta o.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir