16 Eylül 2023 Cumartesi

Hedefi olan ve bu doğrultuda hareket eden potansiyele güveneceksin


5 numaralı formayı alması, direkt olarak "ana rotasyon" adına transferinin göstergesi. Futbolcunun ne verebileceğini, beklentinin nasıl olması gerektiğini konuştuk. İlk etapta az daha geri planda kalabilir de, Torreira adına en önemli alternatiflerden biri olacağını söyleyebilirim. 250 bin avro bonservis, 3 yıllık sözleşme. Sözleşme süresinin daha uzun olmasını isterdim, ya da uzatma opsiyonunun bulunmasını. Futbolcu parladığı an, bir anda ipler onun eline geçecek. Bunu da planladılar aslında. Türkiye'ye çekince ile geldiler, hedefleri de Avrupa. Futbolcuyu yükseltip, sözleşme durumunu da çözeriz diye düşünüyorum. Transfer tanıtım videosu çok güzel. Bu tarz gurbetçi çocukların büyük çoğunluğu Galatasaraylı. Bir sürü örnek verebiliriz. Keşke onların da günün birinde transferleri gerçekleşse ve Galatasaray formalı çocukluk fotoğraflarını görsek. Eyüp Aydın'ın transferini, çocukluk fotoğraflarını da kullanarak açıklamak güzeldi. Bu tanıtımla birlikte, futbolcuya değer verdiğimizi gösteriyoruz. Sıradan bir genç transferi değil. Önemli bir potansiyeli kadromuza kattığımızı gösteriyoruz. İdman videolarını izliyorduk. Çok çalışkan, daha dün Bayern Münih ile idmandaydı. Hedefi olan ve bu doğrultuda hareket eden potansiyele güveneceksin.

6 yorum:

  1. sözleşmesi kısa 3yıl evet,bu konuda güncel olarak boeyle de sıkıntı yaşıyoruz..süre uzatma ve serbest kalma maddesi ekletse 2milyon yıllik verecektik şimdi 1,5alacak sanırım..bence 2,5milyon hattâ 3e kadar zorlayıp çıksak boey iki maddeyi de kabul eder..20-25milyon kazanabileceğimiz adamlara lütfen 1milyon ekstrayı fazla görmeyelim..bir ikincisi eyüp gibi yetenekli çocukları direkt ilk 11e koymaktan çekinmeyelim..bugün bence muslera+torreira+icardi kopenhag macını düşünerek keşke yedek başlasa..samsunu her şekilde geçeriz..kopenhag macı ise şu samsun maçından en az 10kat daha önemli..trabzon maçında bile gördükki musleraya pek top gelmedi..günay oynayabilir pekâla..eyüpü de koy 6 numaraya torreiranın yerine,önüne sergio ve demirbay..ndombele de kesinlikle 11 başlamamalı,onun 11 başlayacağı maç kopenhag maçı..onu 6-7 yıldır izliyorum taa amiens döneminden beri..bir maç 30-45 bir maç 90 dakika oynarsa en doğru ritme giriyor..en iyi döneminde bile üst üste iki 90 dakika iyi maç çıkardığını görmedim..adamın tarzı bu nedense..onu bugün 90 dakika oynatmak kopenhag maçındaki performansını inanılmaz düşürür..okan hoca buna dikkat etmeli..bakambuya da ilk 11 de yer verilebilir..kaçırıyor evet ancak ısrar et onu da kazan 11de başlatarak..şu anda takım yedek 11iyle bile ligde 2-3takım dışında her takımı rahatlıkla yenebilecek güçte..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boey ile sözleşme uzatılır. Çıkış maddesi de mutlaka olur ama bedavaya gitmekten iyidir. Onun planı mutlaka yapılmıştır. Transfer dönemi bitti, artık iç transfer zamanı.

      Sil
  2. Bazı maçlarda direk 11 dahi koyulabilir. Müthiş potansiyel.Berkan'a göre ayağı cok iyi.Kerem,Barış,Abdülkerim, Kazımcan, Eyüp,Halil, Kaan ve Kerem Demirbay. Bu oyunculardan hepsi 11 potansiyeli yüksek oyuncular. 3 yerli kuralının bu sene bizi fazla zorlayacağını düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok potansiyelli, meziyeti olan bir orta saha. Beklenmedik süreler alacak.

      Sil
  3. Gökdeniz Gürpüz transferi olmadı galiba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İptal olmadı. 18 yaş altı olduğu için bekleniyor.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir