19 Eylül 2023 Salı

Konu ne ara Abdülkerim Bardakcı'yı kesmeye geldi anlamadım


Konu ne ara Abdülkerim Bardakcı'yı kesmeye geldi anlamadım. Bu etiket sevdasının sonu yok cidden. Dün Kerem Aktürkoğlu'nu kesenler, bugün de Abdülkerim Bardakcı'yı kesmeye çalışıyor. İstikrarlarıyla ön planda olan, ligin en iyi yerlileri bu adamlar. Formayı hak ederlerken, niye kesiliyorlar? Bu adamı özellik itibarıyla da kesemezsin. Sol ayaklı, geriden iyi oyun kurar, topla çıkar. Duran toplardaki gol kabiliyeti de cabası. Angelino'nun fiziksel zafiyetinin ihalesi niye ona kalıyor? Bu özellikle bir stoperin yok ki geride. Davinson Sanchez'i ben de bekliyorum ama Nelsson yerine. Eleştirilmesi gereken isim Nelsson. Dimata'dan omuz yediğinde 3 metre savrulan, ağır kalan, arkasına sürekli adam kaçıran o. Nelsson kesilsin de, Davinson Sanchez oynasın denilemiyor. Abdülkerim Bardakcı kenara demek daha kolay nedense. Türk diye mi böyle? Bunun adı etiketçilik oluyor, kimse kusura bakmasın. İyi ve farklı olan oynayacak. Bu kadar basit bir denklem. Şampiyonlar Ligi'nde de yer almayı hak ediyor,  Önce bir görelim, sonrasını konuşuruz. Bugün sağladığın fayda mühim olan. Nelsson da iyi görüntü vermemekte. Umarım toparlar o da.

6 yorum:

  1. Geçen sezonki abdülkerim yok ayrıca angelino biraz kenara çekilip kazımcan oynamalı enazindan ligde nelson kayıplarda bu performansı ile değil transfer galatasaray da bile yedeğe düşecek

    YanıtlaSil
  2. Abdulkerim yabancı olsa 10 milyon euro verip alırdık. Maalesef yabancı hayranlığı ve etiket sevdası bitmiyor. Ayrıca Angelino yerine Kazımcan oynarsa defansif olarak daha iyi oluruz. Angelina 3-5-2 'nin sol açığı gibi. Caner Erkin'e benziyor.4'lü savunmada sıkıntısı var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Coğrafya kaderdir maalesef. Angelino konusunda bir yerde toparlayacak ama.

      Sil
  3. Takımda tek alternatifsiz isim Torreira derken Abdülkerim'i atlıyoruz biraz, sırf savunma değil hücum geçişleri açısından da, neyse ki sakatlanmiyor.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir