7 Ekim 2023 Cumartesi

Kazımcan Karataş da geri döndüğüne göre, Ziyech haricinde tam kadroyuz


Kazımcan Karataş da geri döndüğüne göre, Ziyech haricinde tam kadroyuz. Kazımcan Karataş'ın yaşadığı o sakatlığın ardından erken geri dönüşü olumlu. Yerli noktasında elimizi güçlendirecek. Abdülkerim Bardakcı, sol bek olarak ışık verse de, o pozisyon için Kazımcan Karataş'ın potansiyeli başka. Tabi maç kadrosunda olur mu bilmiyorum. 23 kişiyiz. Muslera'nın da kadroda yer almama durumu var deniliyordu ama Antalya'ya gitmiş. 1 kaleci tribüne çıkacak, 1 de diğer isimlerden biri. O da ya Eyüp Aydın, ya Kazımcan Karataş.

Önümüz Milli Takım arası olduğundan, rotasyon ne derece doğru bilmiyorum. Antalyaspor'u yabana atmam, Fenerbahçe'ye zorluk çıkardılar. Diğer yanda da ligin en kötü savunma hatlarından biri onlarda. Galatasaray'ın hücum kalitesini düşününce, kazanmamız gerektiğini düşünüyorum. Yine de fazla rotasyonu kaldırmaz bu maç. 1-2 dokunuş gelebilir de, ideal 11'imizle sahada yer almamız gerekiyor. Bu tarz maçlarda keşke erken sonuç alsak da, erken hamle yapsak. Milli Takım arasının ardından "hazır değildi, şuydu, buydu" muhabbetlerinin bitmesi gerekiyor.

Muslera
Boey Davinson Abdülkerim Angelino
Kaan Ndombele
Tete Aktürkoğlu Zaha
Icardi

Benim beklediğim kadro bu. Torreira geçtiğimiz maç yorgunluk kaynaklı ufak bir sakatlık geçirmişti. Kaan Ayhan da iyi gidiyorken, Torreira kenarda olabilir. Ndombele'nin de 11 oynayacağı söyleniyor. Bir yerden başlaması gerekiyordu. Antalyaspor maçı onun adına ideal başlangıçlardan biri. Hücum hattı aynı zaten. Ndombele de topla çıkışlarıyla hücuma destek olunca, Antalyaspor savunması aşılır diye düşünüyorum.

Antalyaspor, Fenerbahçe karşısında orta sahayı hızlı geçmişti. Fenerbahçe o gün 6 numara olarak Zajc'ı kullanınca, sertlikten uzaklaşmıştı. Tandemi de bozduklarından çok fazla pozisyon vermişlerdi. Torreira olmasa da, Kaan Ayhan o pozisyonda iyi alternatif. Oturmaya başlayan savunmamız, Davinson Sanchez ile çok güçlendi. Orta sahayı da destekliyor, bu sayede orada kalabalık kalıp, merkezde pres gücümüz yüksek. Mutlaka bir zorluğu olacak bu deplasmanın da, forma girmeye başlayan isimler beni umutlandırıyor.

2 yorum:

  1. Hocam konudan bağımsız ben şunu çok merak ettim bu seneki kadroyu geçen sene torrent'e devretseydik acaba ne gibi değişiklikler olurdu şuan ki oyunu oynarmıydık yada ne bileyim şuan bütün taraftarlar futbolcuların kenetlendi mutlu takımda aile havası var başarı vs gelir mi Okan hoca kaliteli hoca bundan hiç şüphem yok ama elindeki kadroda gerçekten çok kaliteli ve geniş rotasyonu olan kadro ben şahsen bu kadroyu kime verirseniz şuan ki başarının geleceğini düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dibin dibini görürdük. Bu isimleri yönetemezdi. Futbol olarak da bir şey vaat ettirmiyordu. O kadar iyi Torrent Hocan, neden hala boşta? Niye teklif almıyor. Yanlış düşünüyorsun sevgili kardeşim. Fazla FM zararlı :(

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir