1 Ekim 2023 Pazar

Muhteşem bir bakış açısı


"Manchester'ı tanıyorum. Benim buraya gelme sebebim bu tarz maçlar. Dört gözle bekliyorum." Muhteşem bir bakış açısı. Özgüven o kadar yüksek ki, hedefi en doğru şekilde belirliyor. Galatasaray'ın yapmış olduğu tüm büyük transferlerin nedeni Şampiyonlar Ligi. O arenada kaliteyi mümkün olduğu kadar yüksek tutmaya çalıştığımız için bu transferler yapıldı. Hazır olmayan isimler var, bu konuda ben de düşünceliyim ama doğru zamanda kazandıklarımızı da konuşalım. Zaha / Angelino sol kanadı oluştu bile, Şampiyonlar Ligi ayarı yakalandı. Boey / Tete kanadı da bir süredir iyi işliyor. Davinson Sanchez ile savunma kaliten yükseldi. Ziyech ve Ndombele geriye kaldı. Onlar da hazır olsa, elimiz çok daha güçlenecek. Ndombele ile orta sahayı 3'leme imkanı yakalanacak, Ziyech ile hücum aklı yükselecek. Zaha da kazanılmışken, 4-2-3-1'in hücum tarafı harika bir kaliteye oturacak. Zaha'ya dönersek, Premier Lig'de hayatı bu tarz maçları oynayarak geçti ve tüm büyük rakiplere karşı da dev tehditti. 2 sezon önceye kadar da, dev paralara adı transferde anılıyordu. Öyle bonservis beklentileri vardı ki, Arsenal'e dahi fazla geldi mesela. Zaha'yı transfer edebilmek Galatasaray adına şanstır. Ne oynadığını bilen, ayakları yere basan, mental anlamda çok güçlü bir kalite bu. Nwakaeme'nin yürüyerek damga vurduğu bir lig yaşadık. Zaha koşuyor diyelim, tarzlar benzer de, kalite olarak kıyaslamayız bile. Bu takımı üstün kaliteler ayakta tutmaya devam edecek. Zaha'nın da bakış açısı çok kıymetli.

4 yorum:

  1. Oluştu da cl için çok hücumcu bir kadro bu manu kötü ama hücum anlamında kötü değil rahat üreten bir takım hala, bu maçta ya üçlüye dönüş ya da apokerimin sol bek olduğu stoperde de nelsson sanchezli yapı şart, merkez oliveira torreira önlerinde Zaha icardi kerem şart kontraya uygun bir yapı lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Manchester United, Manchester United'dır. Asla hafife almamak gerekir.

      Sil
  2. Tam performans gösterdiğinde ligin içinden geçer. Nazar değmesin müthiş bir kanat. Şuanda peemier ligde birçok takımda direk oynayabilecek kalite.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. Gerçek kaliteyi henüz görmedik, fragmandayız :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir