26 Ekim 2023 Perşembe

Nelsson'un hal ve hareketleri ufaktan rahatsız etmeye başladı


Nelsson'un hal ve hareketleri ufaktan rahatsız etmeye başladı. Oynamak istemedi doğal, elbette üzülecek de, sen profesyonelsin ve o şekilde hareket etmemeye başladın. Tribün çağırır gitmez, idmanlarda takımla ilişkisini kesmiş halde, yalnız başına takılıyor. Formayı kaybettiği gibi pes etti. Hayalleri var, potansiyeline inanıyor da, gitmek istediği o takımlarda formayı direkt ona vermeyecekler ki. Savaşacak, kendini gösterecek ve formayı alacak. Galatasaray'da da böyle. Belli defoların var işte. Bu da takımın oyununa uymuyor. Davinson Sanchez ile Bayern Münih'e o baskıyı kurabiliyorsun. Hızlı ve atlet stoper, topla ilişkisi de iyi. Açık alanda yakalandığında geri koşabileceğini bildiğinden, gönül rahatlığıyla orta sahaya baskıya çıkıyor. Hatta yer yer bek edasıyla hücuma da destek vermekte. Nelsson bunu vermiyordu. Şampiyonlar Ligi'ni geçtim, ön elemelerde dahi sırıttı. Kopenhag maçını da izledik zaten. Formayı kaybetmenden daha doğal bir şey yok. Takımın da sana uygun bir formasyona geçmesi söz konusu değil. Nelsson'u kaybetmeyelim de, o da biraz çabalasın. Yaz dönemi satmak lazımdı, o tren kaçtı. Şu an değeri de düştü, yapacak bir şey yok. Stoper konusunda, takımın ihtiyaçları doğrultusunda Kaan Ayhan'ın da gerisinde. Daha profesyonelce hareket etmeli ve kendini takımdan soyutlamamalı.

8 yorum:

  1. Maalesef çok fazla değer verdik. Kendisini müthiş bir oyuncu sanıyor ama milli takımda sürekli yedek. Iyi bir bonservis ile elden çıkarmak mantıklı olur. Iyi bir bonservis gelmez ise opsiyon ile kiralanabilir. Mostafa Mohammed gibi gittiği yerde parlayabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değer verilmeyi hak etti, etmedi değil de, forma ağzına düşmez. Savaşacak.

      Sil
  2. Oyuncumuzu bu kadar çabuk değersizlestirmeyelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değersizleştirmiyoruz, o kendini değersizleştiriyor.

      Sil
  3. Direkt kadro dışı bırakılması gerekiyor. Ne oynadı ki forma istiyor. Zihniyete bak formayı garanti olarak mı görüyor bu nedir yani?

    YanıtlaSil
  4. Bu sezon okudugum en iyi yazın olabilir bu kısa ve tüm konuyu hap gibi anlatıyor hocam.
    Bence de çok fazla ilgi gösterildi kendini biraz dev aynasında gördü Davinson gelince de mental olarak oyunda kalamadı ama bu şekilde Ingiltere'de oynayamaz oralarda Zaniolo gibi özel adamlar bile yedek başlıyor...
    Tek haklı oldugu nokta çıkış maddesinin yüksek olmasi, izin verilip 15in üzerine gitmesi gerekiyordu 20 milyona degil...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.

      Dev aynasında görmek değil konu. Gitmek istiyordu, transferini yapabilmek lazımdı.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir