6 Ekim 2023 Cuma

Yolu Galatasaray'la kesişenin şansı büyük oluyor


Bu fotoğraf o kadar sık paylaşıldı ki, blog arşivinde de yerini alsın istedim. 2020 yılında alt liglerde forma giyen bu futbolcular, 2023 yılında Manchester United deplasmanında gelen galibiyette söz sahibi oluyorlar. Abdülkerim Bardakcı'nın uzun yılları 1. Lig'de kiralık olarak oynayarak geçti. Oynadığı her takıma da damga vurdu ama Konyaspor'da boy gösterebilmesi uzun zaman aldı. Formayı alır almaz da zaten, özellik itibarıyla büyük takım stoperiyim diyordu. Galatasaray'a geldi ve üzerine koyarak büyümeye devam etmekte. Kerem Aktürkoğlu, 3. Lig'deydi. Erzincanspor'da öyle bir performans gösterdi ki, kendisini Galatasaray'da buldu ve ilk sezonunda formayı aldı. Sonrasında gelişimi malum zaten. Türk futbol tarihinde unutulmayacak bir gelişim bu ve hala da devam etmekte. 2 fotoğraf arasındaki fiziksel gelişimine bakar mısınız, fark çok. Barış Alper Yılmaz da Keçiörengücü'nün potansiyel hücumcusuydu. Onun da yolu alt liglerden gelme. Gösterdiği potansiyel onu Galatasaray'a taşıdı ve ilk sezonundan itibaren o da rotasyonun parçası. Okan Hoca göreve geldikten sonra ise daha da üstüne koyarak büyümeye devam etmekte. Şu fotoğrafa bakınca da, potansiyeline ve yeteneğine inanan her futbolcu çalışmaya devam etmeli. Yolu Galatasaray'la kesişenin de şansı büyük oluyor.

6 yorum:

  1. Gurur tablosu. Bugün kiralık oyuncularımızın Yunus ve Berkan milli takıma davet edildi. Kalitemiz ortada.

    YanıtlaSil
  2. fizik olarak apo ve bay tamam ama kerem'in çok da geliştiğini söylemek mümkün değil. özellikle de manu deplasmaninda ikili mücadelelerde baya zorlandı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl gelişmedi, tablo ortada, rakamlar öyle. Manu deplasmanını da gayet iyi oynadı 2. yarısı ile.

      Sil
    2. ben vücut olarak söyledim. yazıda fiziksel gelişim demişsin, onu belirtmek istedim. yoksa kerem oyun olarak müthiş bi gelişim gösterdi elbette :)

      Sil
    3. Vücut olarak da gelişti. Herkes Barış Alper olamaz, onun fizik durumu doğuştan.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir