24 Kasım 2023 Cuma

Boey'in yeni sözleşmesi?


Boey'in yeni sözleşmesiyle alakalı mutlaka hazırlık vardır, çalışılıyordur da, hala bir hamle gelmedi. Ocak ayı gelmek üzere ve son 1.5 sezonuna girecek. Yeni sözleşme imzalamama durumunda, Ocak ayı transferi gerçekleşmezse, yaz dönemi hayal ettiğin rakamın çok daha aşağısına razı olmak durumundasın. Hedef dahilinde ilerlerken de, Boey'in olası satışı sana çok zarar verecek. 3'ün 5'in hesabı mı yapılıyor bilmem de, bu işin zararı gün sonunda çok daha büyük olur.

Medyada yer alan haberlere bakıyorum. Boey'in doğal olarak yüksek bir ücret beklentisi var. Galatasaray da buna yanaşmıyor olabilir ama imza ücreti altında dengeleme de yapabilir. Boey de sonuçta biliyor piyasasını. Şampiyonlar Ligi etiketini de yedi ve şu an önü olabildiğince açık. Yarın Avrupa yapsa, Fransa Milli Takım'ına seçileceğini de biliyor. Hayalleri mutlaka var, bunun da peşinde koşacaktır.

Galatasaray'da devam etmesinin bedeli bizler adına olacaktır. Bu da biraz yüksek maaş, belki serbest kalma bedeli ama her türlü şu an olduğundan daha elin güçlenir. Boey konusunda ipleri kaptırmak üzereyiz. Maçlar devam ettiği için kimse bunu konuşmuyor da, bir yandan iç transfer hamleleri de gerçekleşmek zorunda. Satışları düşünürken, elimizdeki en büyük değer olduğunu da atlamamak lazım. En büyük parayı Boey'dan kazanacağız.

Yeni sözleşme kafayı da rahatlatır, soru işaretlerini giderir. Sende zaten en fazla 1 sezon daha kalır, sonra tutamazsın da. Ama gün sonunda güzel rakam kazanır, o boşluğu da en iyi şekilde doldurursun. Bu konunun 2024 yılı gelmeden çözülmesi şart. Yıllık ücret konusunda 2.5 milyon avro'ları göreceğiz sanırım. Onun da isteği bu banttadır diye düşünüyorum. Daha fazla kazanacak olması, sonraki transferini etkiler. Galatasaray da belli ki bunu bilerek hareket etmek istiyor.

12 yorum:

  1. 3.5 kazansa bile boey gitmek ister yönetim yanlış yapıyor bu aralar çok fazla yanlışlar yapmaya başladılar, yeni transferlerin kötü çıkması zaten malum bari elindeki değerleri kaybetmeyin bari bunu doğru yapın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni transferler nasıl kötü çıktı onu anlamadım :(

      Sil
  2. Keremin de sözleşmesi sanırım 2 yıl kaldı 2020 de gelmişti 5 yıl kontrat yapmıştık arada uzatmadık diye biliyorum. Boey zaten ciddi bir sıkıntı, torreira mesela bir sözleşme iyileştirilmesi olacaktı daha ortada bir şey yok.Yani iç transfer de kötü şu ana kadar yönetim, sadece transfer yapmak ve gayrimenkul çözmek ile bitmiyor işler birçok sorunu var Galatasarayın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerlilerde iyileştirme bir şekilde oluyor da, yabancı konusu ilerlemiyor nedense.

      Sil
  3. Boey Sözleşmesi uzamazsa beklenen bonservis kazanılamaz anlamadığım olmadık şekilde para savruluyorken bazen inatla belirli bir rakamın üstüne neden çıkılmaz saçma bir durum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu ben de bilmiyorum. Şu an elindeki en büyük değer oysa..

      Sil
  4. Gitmek isteyen oyuncuda fazla ısrar etmemek lazım ve iyi bonservis kazanma imkanı varken göndermek gerek.En son benzer örnek olarak Nelsson konusu var ders almamız gereken.Boey'in takımda kalmasını çok isterim ama basında Avrupa 'ya gitmek istediği ve sözleşmeyi kabul etmediği yazıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nelsson farklı. Onun durumu biraz oyun düzenine de uymamak ile alakalı.

      Sil
  5. Takımın en iyi üç oyuncusundan biri bu adam form grafiği olarak. Oturup kıran kirana pazarlık yapmak yerine gönlünü hoş tutmak daha mühim. Şimdi 1 milyondan kaçarken bir sene sonra 10-15 milyondan olmak daha kötü

    YanıtlaSil
  6. Maaş skalasi bu kadar yükselince de isteklerine etki etmesi kaçınılmaz oyuncuların, Tete o kadar para alırken çok daha fazla sure alan ve katki veren oyuncu da benzer maaş ister

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avrupa'da bu denli piyasası varken, burada kalmak için de belli talepleri olacak elbette..

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir