25 Aralık 2023 Pazartesi

Zamanında Fatih Hoca yalnız bırakılıyordu, şimdi de Okan Hoca


Zamanında Fatih Hoca yalnız bırakılıyordu, şimdi de Okan Hoca. Hakemler özelinde konuşacak tek isim Okan Hoca olmamalı. Böyle böyle odağını saha içinden kaydırırsınız. Fenerbahçe maçı özelinde söylemiyorum, haftalardır bu durum böyle. Galatasaray'ı aşağı çekerlerken, Fenerbahçe'yi ayakta tutmaya çabalıyorlar. Fenerbahçe - Karagümrük maçında bariz penaltıyı görmeyen hakem, bu maçta da Fenerbahçe aleyhine bariz penaltıyı görmüyor. 

Yayıncı kuruluşun eminim ki elinde 800 tane açı var, sadece 1 kez ve uzaktan gösterdiler. Orada dahi penaltı ve kırmızı işte. "Var" bunu görmeyecekse, niye varlığını devam ettirir? "Var" yüzünden hakemler de iyice saldı ve ortaya bu kalitesiz görüntü çıktı. Galatasaray şu an daha farklı önde değilse sebebi hakemlerdir. Geçen sezon çok daha erken şampiyonluğu ilan etmediyse de sebebi hakemlerdir. Fenerbahçe sekmeye devam edemeyecek tabi. Galatasaray çıktı karşılarına, futbol olarak neyi doğru yapabildiler?

İsmail Kartal yüzsüzlüğü diye bir şey de var, kimse kusura bakmasın. Rakip takım hocası diye küçümseme yapmanın dışında, Boey'in de 2. sarısı var diyor. Penaltı + kırmızının dakikası kaç. O an rakip 10 kişi kalsa ve sen de 1-0 öne geçsen maç nasıl şekillenecek? İrfan Can Kahveci'nin de 2. sarısı var o zaman, bunu da konuşalı. Verilmeyen penaltı + kırmızı kart maalesef aleyhimize kırılma oldu. Bu maç çok rahat bir şekilde kazanılabilirdi.

Icardi'nin gözü mor. Kroşe yedi resmen, yakın açısını da gördük. Bildiğiniz yumruk yiyor. Yüze müdahale değil yani, altını çiziyorum "yumruk". Var'ı dahi beklemezsin, bunu görmen lazım. Hadi atladın, var atlayamaz. Galatasaraylı futbolcularda da kabahat. Niye bu kadar sakinsiniz, isyan edin. Fenerbahçeli en hafif pozisyonda bile hakemin etrafında. Sen de sar hakemi, var'la konuşmaya zorla. Saha içinde de pasif kalıyoruz. Arayın hakkınızı, alemin enayisi siz değilsiniz. Bu ülkede işler böyle yürüyor.

Okan Hoca da yalnız maalesef. Tek başına mücadele etmeye çalışıyor. Dursun Özbek piyasada yok, Erden Timur'u da el birliğiyle meydandan çektiler. Onun da meydandan çekilmesi yalnız kalması ile alakalı. Bir ara sadece o çarpışıyordu çünkü. Okan Hoca, saha içi tarafında fazlasıyla başarılı. Onu orada tutmanın yolu, saha dışını dizlerin temizlemesi. Galatasaray yönetimi ayağa kalkmalı ve sesini çıkarmalı. Yoksa bu şekilde daha çok hakkı yenecek.

10 yorum:

  1. Ben dün akşamdan sonra her Galatasaraylının yayıncı kuruluş aboneliğini iptal etmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu ülkede en çok taraftara sahip takım Galatasaray. Eğer Galatasaraylılar topluca bunları boykot ederse aç kalıp akıllarını başlarına alırlar çünkü. Erden Timur'un dediği gibi yayıncı kuruluş da bu organize kötülüğün bir parçası.

    YanıtlaSil
  2. 2 yıldır sistematik bir şekilde Fenerbahçe itiliyor. Zayıf bir takım olduğunu biz biliyorduk. Forvet oyuncularımız formda olsa dünkü maçı çok rahat kazanırdık. GS yönetimi bu rezillikleri daha sık dile getirmesi şart. Fenerbahçe camdan bir takım. 1-2 maçta tökezleme bakar dağılması. Ama sistem olaca gücüyle tutmak için çırpınıyor. Rekabet de devam etsin istiyorlar. Bein Sports özellikle inanılmaz bir şekilde bizim maçlarda görüntü vermemeye devam ediyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İttiriliyorlar ve hala mağduru oynuyorlar. Buna inanamıyorum..

      Sil
    2. bunda inanmayacak bir şey yok Burakcım. Hep ve her zaman böyleydiler. Her zaman haramiydiler. Her zaman medyada, hisaysette arkaları kollandı ve sıvazlandı. Şike yapıp alenen örtbas ettiler. şimdi de sanal alemde Youtube'da fonlu kanallar vasıtası ile 4 koldan yalan üretmeye ve bizim genç GS'lileri de etkilemeye devam ediyorlar. Okan Hoca'ya, İcardi'ye eleştri yapan GS'li genç arkadaşlarımızı gördükçe üzülüyorum. Ağır bir propaganda var ve etkileniyorlar. Herkesi bir durup düşünsün lütfen.

      Sil
    3. Eleştiri yaptığını zannedip, saçmalayan kişi sayısı çok maalesef.

      Sil
  3. Çok karışık ve art niyetli bir hakem sistemi var şike bahis vs pis işler dönüyor nedense bir türlü gereken temizlik yapılmıyor

    YanıtlaSil
  4. Fenerbahçe şampiyon olsun diyerek çok fazla ittiriyorlar. Beşiktaş dahi arkalarında. Galatasaray'ın Bayern gibi ligi tek başına domine etmesi istenmiyor. O pozisyonda bilerek tüm açılar verilmedi. Daha sonra mecburen diğer acıları verdiler. Bu arada İsmail Kartal 'ın nasıl birisi olduğu çok açık ortaya çıktı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cuma günü gereken cevabı herkese rağmen vereceğiz.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir