10 Şubat 2024 Cumartesi

Hayal kırıklığı değil de, denedik demek lazım


Kiralık olarak ayrılması çok doğal. Bonservisli teklif almış olsa da kabul edilebilirdi. Son dönemde tepkiyi çekmiş halde. "Linç" tarzı girişimlere karşıyım ama görüntüsünün iyi olmadığı da açık. Artık iş "negatif" vermeye doğru gidiyordu. Bandırmaspor maçında, oynaması gereken mevkide onu izlemiş olsak da, sadece kendine oynamaya çalışan bir futbolcu izledik. Şans bulamadı diyemez kimse? 2024 yılında aldığı sürenin haddi hesabı yok.

Hatayspor, onun adına iyi tercih. Biraz olsun oynamaya ve gelişim göstermeye niyeti varsa doğru yere gitti. Volkan Demirel, ona şans verecektir ve gelişimi için çabalayacaktır. Gerçi orada dahi müthiş kararsızlık yaşadı. Birçok takım istedi, hepsine önce tamam dedi ama bir anda karar değiştirdi. Neyse ki son anda ben kalmak istiyorum demeyerek, Hatayspor yolunu tutacak. Yükselme ihtimali ufak olsa da, bunu denemiş olacağız. 

En kötü ihtimalde de sana maddi anlamda zararı olmayacak. Verdiğin bonservisi alırsın, yine talibi çıkar. Maaşı da seni üzmüyor. Niye transfer edildi diyor bazıları da, bu hamlelerin sana bir zararı yok. Bazen de "ya tutarsa" diyorsunuz. Bu da öyle bir hamle. Hatayspor onun adına yükseliş kapısı olabilecek mi göreceğiz. 10 numara gibi oynamaya devam etmeli. Var olabileceği tek mevki orası diye düşünüyorum.

Galatasaray adına bir kayıp değil. Mertens olmaz, başkası forvetin arkasına kayar. Kanatlarda rotasyon dolu, forvet öyle. Yer de kalmayacak artık. Burada durup da tribünde oturmasının bir anlamı yoktu. Hayal kırıklığı olduk mu dersek de hayır derim. Denedik çünkü, doğru tanımlama bu. Gaziantep FK maçında Zaha'nın golünde asist onun mesela. Böyle dokunuşları da var. Yeteneğini inkar etmiyorum da, çalışmayla hiç alakası yok.

12 yorum:

  1. Hayal kırıklığı demeyelim de böyle adamları niye alırsın transfer eder bonservis verirsin diyelim. Gereksiz bomboş bir transfer olduğu en başından beri belliydi zaten. Sonucu belli olan bir şey için ya tutarsa denmez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bile bile lades değil, olabilirdi. Hala da olabilir. En kötü ihtimalle zaten verdiğin parayi geri alacaksın. Talibi çıkar.

      Sil
    2. Verdiğin parayı geri alacaksın derken? parayı hiç bir işe yaramayan bir adam için harcamanın anlamı nedir? Bile bile lades ti tabii ki. Geldiği takımda kadroya bile giremeyen sağa sola kiralanan takımının kurtulmak için fırsat aradığı adama 500 bin dolar bonservis ödüyorsun, sonra geri alacaksın zaten diyorsun. Hiç vermseydikte acaba geri alır mıyız diye dert etmseydik olmuyor muydu?

      Sil
    3. Bugün satışa koysan, harcadığın bonservis sana geri dönecek, talibi çıkacak. Ocak ayında da Twente istiyordu.

      Sil
  2. Buna bir de 500 bin dolar bonservis ödendi. 5 liralık katkısı olmadı yetmedi yıllık ta 600 bin dolardan fazla para veriliyordu. Böyle oyuncularla yıllık anlasmayacaksin, vereceksin maç başı 3 5 bir şey sıkacak bir yerlerini form tutacak oynayacak. Ne kadar oynarsa o kadar para.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldu ya, İstanbulspor maçında Zaha'nın golünde asist onun.

      Sil
  3. Koskoca kulüp deneme tahtası mı? Onu denedik olmadı bunu denedik olmadı... Büyük kulüp deneme yapmaz hele ki zaten denenmiş ve bir şey olmayacağı belli olan bir adamı belki bu sefer olur diye para veripte almaz bile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneyeceksin bu tarz isimleri. Denemeye de devam edeceksin. Onu denedik olmadı derken, olan da çok :)

      Sil
  4. Halil niye hayal kırıklığı olsun ki. Kiralık gelmiş olmamış geri gitmis bir oyuncu için hayal kırıklığı oldu denmez, bu oyuncuya neden bu kadar şans verdiniz ki zaten denir.

    YanıtlaSil
  5. Halil çok iyi oyuncu.Kendisini toparlarsa Hatay'daki göstereceği performans ile milli takıma tekrar gidebilir. Yunus'u yaşanan benzer durum yaşanabilir.Kiralık gitmesi iyi oldu. Gelecek sezon rotasyonda gerekecektir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklını kullanması, daha çalışkan olması ve istemesi gerekiyor..

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir