10 Mart 2024 Pazar

Futbolcu yönetimi noktasında Okan Hoca'yı asla eleştirmem


Futbolcu yönetimi noktasında Okan Hoca'yı asla eleştirmem. En iyi noktalarından biri bu çünkü. Geçen sezon en kritik virajda Gomis sorununu da mükemmel çözdü. Oliveira için de aynı senaryonun gerçekleştiğini düşünüyorum. Oliveira'dan yana "performans" noktasında beklentim olmasa da, geçen sezon gösterdiği emeği ya da takım içerisindeki etkisini yadsıyamam. Kadro dışı kaldıysa da, Okan Hoca mutlaka haklıdır. İş son limite geldiğinde bu yola başvuracak bir teknik direktör.

Muslera, Mertens, Icardi, Torreira gibi isimler için önemli. Geçen sezondan gelen bir arkadaşlık. Oluşan bu kaosun çözümünde de eminim ki katkı sağladılar. Kadro dışı kararının kalktığı ilk ıdman, Okan Hoca ile aynı takımdalar ve birlikte seviniyorlar. Özür dilemiştir, hatasını anlamıştır. Onunla alakalı da önümüze bakacağız. Sezonun kalanında çok fazla süre bulabileceğini düşünmüyorum. Orta saha rotasyonu dolu çünkü.

Ndombele de yer yer süre almaya başladı. Eyüp Aydın'ın da hakkı yeniliyor orada. Oliveira da öne geçmeye başlamıştı geri döndükten sonra. Katkı vermeyip de, ısrarla daha fazla oynamak istemesi meseleydi zaten. Nasıl ritim tutturacağım diyor ama ortada performans yok. Galatasaray'ın da Oliveira'ya ritim tutturmak gibi bir derdi yok. Şampiyonluk yarışındayız, en iyi olanlar oynayacak. Şu an da Oliveira'nın önünde birçok orta saha var.

Ben de isterim katkı versin, son 15 - 20 dakikalarda, topa sahip olmanın gerektiği anlarda sahneye çıksın. 2 al ver yapsın, top tutsun, rakibin presini kırsın. O oyun aklı ve tekniğe sahip de, ayaklar gitmiyor ve fizik bitmiş halde. Yaşadığı sakatlık da profesyonellikten son derece uzaktı. Okan Hoca daha senin için ne yapsın? Tüm bu yaşananlara rağmen sorun çıkarmak da profesyonelliğe asla sığmaz. Ben bu konularda daha tutucuyum ama hocanın gönlü çok yüce.

4 yorum:

  1. Okan hocanın yaptıkları ortada yönetimin transfer hatalarına rağmen takım hala zirvede çok şükür bu sezon şampiyonluk modunu açtık bir sıkıntı olmaz muhtemelen ama yeni sezon için Iyi bir kadro planlaması şart başarıya aç genç oyuncu ağırlıklı bir kadro kurulmalı yeterince tecrubeli oyuncumuz var bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocanın tüm istekleri karşılanmalı yaz ayında..

      Sil
  2. Hocayı hiç bir konuda eleştiremeyiz artık. Rakibin fazlalıktan oyuncu lisansı çıkartamıyor sen Barış Alpere kaleci lisansı çıkartacaksın neredeyse. Nasıl eleştirelim yada ne diyelim adama. Neyi eksik yaptı ki? Değişiklik zamanlaması dedik de adamın kulübesi de ortada kardeşim. Oyuncu idare etme başarısı geçen sene Gomis krizi ile zaten kendini belli etti. Aileyiz aile içinde kavgalar olur mantığı var. Genç oyuncuların da bu hocayı çok iyi değerlendirmesi lazım. Gözünden düşmek çok zor adamın. Ne hocalar gördü bu takım bir maçlık hatalarla kadro dışılar oldu vs vs.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoca, mevcut kadro ile yapabileceğinin fazlasını yaptı. Tahmin edilenin de ötesinde hareket ediyor.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir