12 Mart 2024 Salı

Sportif Cümleler 15 yaşında


Ne ara 15 yılı devirdik inanın bilmiyorum. Yıllar içinde elbette "yazı dinamiğim" düştü, eskisi kadar aktif değilim ama devam ediyorum. Bir süredir günde 2 yazı ile gayet keyifliyim. Gelen yorumların sıklığına bakınca da sizler de memnunsunuz diye düşünüyorum. Az yazı, biraz daha içeriği sağlıklı tutmak demek. Blog, benim bir parçam. Yazarken keyif alıyorum, herhangi bir beklentim de yok. İçimi döküyorum bir anlamda.

Bloga yorum atan herkes baş tacım. Herkese tek tek teşekkür ediyorum. Başta "isimli" yorum atanlara, sonrasında da herkese. Bloga gelen yorumlarla birlikte mutluyum, yazmak için kendimde güç buluyorum. Blog konusunun çok fazla örneği de kalmadı, sanırım sadece ben devam ediyorum. Forumlar bile bitti. Bloga gelen yorumlarla bir anlamda "forum" günlerini de yaşıyoruz diyebilirim. Diğer yandan nostalji de yaşıyoruz.

Eleştirisi ya da önerisi olanlar mutlaka yazsın. Bu aralarda X'te çok aktifim, blogu da tamamen oraya entegre ettim. X Spaces yayınlarına da dönesim var. Video konusunu bilmiyorum, sanırım o topa girmeyeceğim. Benim işin yazmak ve konuşmak gibi geliyor, bundan keyif alıyorum. Sizin de fikirleriniz önemli, mutlaka yorum kısmında belirtin. Burayı birlikte işletiyoruz, birlikte de geliştireceğiz.

Mutlaka herkesin "Sportif Cümleler" ile alakalı bir anısı vardır. Blogu nereden keşfetti, ne zamandır takipçi? Bunu da belirtirseniz sevinirim. 15 yıl önemli bir süre, geçmişe gidelim biraz. Sportif Cümleler'in bazı kilometre taşları var. Şampiyonluklar, kupalar, başarılar kazandık, çok büyük transferleri konuştuk. Bazen heyecanlandık, bazen sinir krizleri geçirdik. İşler kötü giderken "yorum" bölümü canlanır mesela. Orada da iç dökmek ve etkileşime girmek hepimizi rahatlattı.

75,6k yorum, 13 milyon görüntülenme, 15 bin post. 15 yıllık mazinin ucu bucağı yok ve bu da sizlerin sayesinde. Okuyan, yorum bırakan, öneride bulunan, eleştiren, tartışan, değer veren ve saygı duyan herkese teşekkür ediyorum. Yılları birlikte devirmeye devam etmeyi dilerim. Galatasaray'ın da nice şampiyonluklarını birlikte yaşayalım ve kutlaması yine bu platforma nasip olsun. Herkesi "yorum" bölümüne bekliyorum.

35 yorum:

  1. Öncelikle blog için nice yıllar diliyorum. Sanırım Mayıs 2017 idi. Kasımpaşa'ya kendi sahamızda 3-1 kaybetmiştik. O maçtan sonra Google'da senin yazdığın bir yazıya denk gelmiştim Galatasaray'ın kötü yönetilmesiyle alakalı. O gün bugündür de burayı takip ediyorum. Öneri olarak ise bence saha dışı konulara biraz daha fazla ağırlık verebilirsin. Mesela Alper Ulusoy, Zorbay Küçük, Mustafa İlker Coşkun gibi Galatasaray düşmanlığı gün yüzüne iyice çıkmış hakemler hakkında yazılar yazılabilir. X maçta şunu yapmıştı gibisinden. Örneğin hatalı karar verilen pozisyonların resmini de ekleyerek destekleyebilirsin yazıyı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ara ara saha dışı yazıları yazıyorum ama Twitter çok aktif olunca, bu paylaşımlar oraya kaydı ister istemez. Ama haklısın. Buradan da paylaşacağım. Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için :)

      Sil
  2. Nice yıllara sportif, ilk günden beri takip ediyorum 15 yıl olmuş 🫠

    YanıtlaSil
  3. Merhaba öncelikle nice 15 senelere
    Ben 2011 senesi ligi sanırım 8. Bitirdik bir radyo programında Mehmet Demirkol önermişti sizi Galatasaraylılar okusun mutlaka demişti.o zamandan beri takip ediyorum çok yorum yazmıyorum ama yazmaya çalışırım artık.
    Nice beraber şampiyonlukları.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok teşekkür ederim. Yorumlarınızı mutlaka bekliyorum :)

      Sil
  4. Bende sanırım mayıs 2019 da "iyi orta gol olur " diye bir Blogger la birlikte seni takip etmeye başlamıştım. O günden bu yana sıkı yakıp ediyorum ve Tweeter dan çok senin yazılarını burada okumayı seviyorum. İnşallah uzun seneler devam edersin. Ama evlenince bu işler zora girebilir şimdiden uyarayım 😊😆

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaş 37 oldu, evlilik işi zor gibi sanki :) Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.

      Sil
    2. Bu arada isim de gitmiş telefon değişince ilker ben ... 😊

      Sil
  5. Borges, extensor, sportif cümleler. Üçünüz de çok güzeldiniz tabi diğer iki yazarımız videoya döndü, bir tek sportif cümleler kaldı. Umarım uzun yıllar aynı heyecan ve güzellikte okumaya devam ederiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazmaya da devam edeceğim gibi görünüyor. Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  6. Her maçtan sonra mutlaka yazılarını okurum..başarılarinin devamını dilerim

    YanıtlaSil
  7. Her maç sonrası hatta her gün blogunu okumak benim için bir ritüel oldu adeta. Kaç sene oldu bilmiyorum. En eski takipçilerinden biri olabilirim. İyi ki varsın nice mutlu senelere. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abi senin varlığın kıymetli. Attığın yorumlar bloğun ana parçalarından biri. Her şey için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  8. twitter'da o dönem favori oyuncum bruma ile ilgili twitleri aratıp okurken senin twitini de okumuştum. sonrasında twit hesabını gördüm ve tabi blogun ile tanıştık. sportif cümleleri 7-8 senedir aralıksız okurum, takip ederim,
    yorum yazarım. yani buradaki en eski okuyucularındanım. twitter'da ise bana engelin var. bunu buradan yazmıştım ama küfür ya da hakaret etmişsindir mutlaka demiştin ve engeli kaldırmamıştın. yanılmıyorsam tolga ciğerci konusunda ters düşmüştük. o zamanlardan beri twitter'da bana engelin var ama canın sağolsun :) sportif cümleler benim ritüelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz bir daha hesabını kaldırayım engeli. Ama ağır bir şey yazmistin diye aklımda, ben boşuna engel atmam :(

      Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.

      Sil
    2. 12 yıldır twitter kullanıyorum. hiç kimseye ağır bişey yazmadım. ki zaten yılda ortalama sadece 3-4 twit atarım :) @recepakyelx hesabım. teşekkürler

      Sil
    3. sağolasın abi

      Sil
  9. Nice 15 yıllara. bu arada yaşlaniyoruz vallahi :)

    YanıtlaSil
  10. twitterdan geldim ben de. 4-5 sene oldu herhalde. blog umarım hep böyle benliğini korur ve devam eder. yazıları keyifle okuyoruz.

    YanıtlaSil
  11. Epeydir yazmıyorum ama yazılarını kaçırmıyorum. En eski takipçilerinden birisi olabilirim. Başlığı görünce ne ara 15 yıl olmuş dedim ve bi baktım senin de ilk cümlen o olmuş :) Yazıların için teşekkür ediyorum kardeşim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözler seni arıyor :) Yazmanı beklerim her zaman. Ben teşekkür ederim :)

      Sil
  12. Nice senelere:) neredeyse en başından beri düzenli takip etmeye çalışıyorum bloğu, başarıların daim olsun..

    YanıtlaSil
  13. (Emre)
    Blogun 6.senesinden bu yana burdayim. En eskilerden olmasam da eskilerdenim. Emre diye arkadas vardi yaziyordu, bende emre oslo diye yazmaya baslamistim karismasin diye. O arkadastan yorum gelmeyince artik sadece Emre'ye gectim bende. Mancini døneminydi. Yas 18'di. Simdi 28. Hic yuz yuze tanismamis olsak da 10 senedir "tanisiyoruz". Uzakta bir arkadasim var gibi. Tessekur ederim Burak abi. Futbol konuscagimiz,fikir paylascagimiz bir yer yaratigin icin.

    Ayrica blogun bugunlere gelmesini saglayan en ønemli olay ,olumlu yønde kirilma ani bence senin yorumlara cevap vermeye baslaman oldu. Burasi daha da hareketlendi ve guzel oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum konusunda haklısın. Cevap vermeye başladığım andan itibaren burası bir forum gibi oldu ama sizin sayenizde. Ne kadar teşekkür etsem az :) Sana da apayrı teşekkür ederim, istikrarın için. Bu bloğun olmazsa olmazlarındansın sen de.

      Sil
  14. Nice yıllara:)Hergün yazıları takip edip yorum yapıyorum. Birçok arkadaşıma da önerdim.

    YanıtlaSil
  15. Nice nice yıllar dilerim 🙏🏻 ilk günden beri yani 15 yıldır takip etmekteyim. Her gs maçı sonu heyecanla yazılarınızı bekler okumak için sabırsızlanırım. Ara ara yazılarınıza yorumlarım olmuştur gönül isterdi ki daha fazla fısatım olsun daha fazla yorumlarla yazılarınıza eşlik etmek isterdim. Ama her daim yazılarınızı takip etmişimdir. Tekrardan nice yıllar ve başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, her zaman beklerim :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir