6 Nisan 2024 Cumartesi

Amatör zeka


Bir adam geldi, senin yıllardır yapamadığını ayağının tozuyla başardı demiştik. Yıllar içerisinde 1000 tane transfer, sayısız teknik direktör, arada sportif direktör denemeleri yaptınız. En son her tuşa bastınız, mağduriyet edebiyatı içinde yüzüp, başarısızlığınızı bu şekilde kılıflandırdınız. Şu sıralarda da dozu arttırarak devam ettiriyorsunuz. Kendine gazeteciyim diyen ama trolün en yakışıklı hali kalemşörleriniz ile hikaye uydurup, buna inanılmasını bekliyorsunuz.

İddiayı yazmayacağım bile, altı elbette bomboştu. 2 saat içinde ne kadar boş olduğu ortaya çıktı. Sonrasında da trolün en yakışıklı hali olan kalemşör twit silmeye, ben Galatasaray ve Erden Timur demedim, niye üstünüze alındınız demeye başladı. Karakter, haysiyet, onur gibi kavramlar bu insanlar adına o kadar uzak ki. En azından dediğinin arkasında dur, yalan da olsa iddia atmışsın ortaya. Twit silmek ne demek?

Bu zat'ın cezalandırılması için daha ne olmalı? 6222 daha ne için devreye girecek? Yalan haberler ile algı yaratıp, halkı kine sürüklüyor. Yapay konuşmayı sızdıran hesaba bakıyorsunuz, TFF konuşmasını sızdıran ile aynı diyarlardan geliyor. TFF bütün konuşmayı yayınladığında sustunuz, algınız yere battı. Burada da x maçın konuşmalarını alıp, Erden Timur konuşmuş gibi satmaya çalıştınız. 2 saat sürdü gerçeğin gün yüzüne çıkması.

Neyin içindeyiz inanın bilmiyorum. Çok aşağılıkça sürdürülen bir şampiyonluk yarışı. Fenerbahçe'ye verin kupasını, biz kendi mücadelemizi verelim noktasındayız. Ne istiyorlar bilmiyorum. Ne istediklerini aklı selim hareket etmeye çalışan 3-5 Fenerbahçeli de bilmiyor. Trabzonspor maçından ceza çıkmaz, son dakika bonus penaltıları ile yarışta tutunuyorsun. Bazı var hakemleri, çoğu futbolcundan daha çok maçına çıktı. Daha ne istiyorsun?

Sorunca da en mağdur olan onlar. Asla saha içinde mücadele etmiyorlar, bel altı vuruyorlar. Montajlı, yalan ses kayıtları, kesip biçtikleri videolar ile algı oluşturuyorlar. 2024 Dünya'sında bu çalışmıyor tabi, kimse yemiyor. Yine yazayım, kendileri için alıcısı var elbette. O zaman da kendi aralarında oynuyor oluyorlar. Başkanları çıkar ve aleni tehditlerde bulunur. Lakabını almış olduğu yalıda büyüyüp, dededen miras, hazıra konmaya alışmış bir ismin, şampiyonluğu da adil olmayan yollarla istemesi doğal.

8 yorum:

  1. Ali Koç şampiyon olup başkanlığı bırakmak için herşeyi yapıyor. Ülkede entelektüel ve kültürlü görünen insanların dahi nasıl ahlaksızlaştıklarını gördük. Yazık gerçekten. Rekabette Galatasaray, Fenerbahçe, Besiktaş veya diğer takımlar şampiyon olabilir. Bir şampiyonluk için yapılan şeyler ahlak çöküşünü gösteriyor. Geçen sene 55 bin can verdik bir depremde. Omuz omuza destek olanlar o günleri çabuk unuttular.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarih boyunca rekabet hiç bu kadar seviyesiz hale gelmedi. Sebebi Ali Koç ve onun başarısızlığı..

      Sil
  2. (Emre)
    Bahsetigin tweeti silen kimdi abi? Ben kacirmisim o olayi

    YanıtlaSil
  3. aşşağılık bile değiller.

    YanıtlaSil
  4. ateş olsalar cürmüm kadar yer yakarlar. çünkü akıl ve zekadan tamamen yoksunlar. kötüler ama fatih hoca'nın dediği gibi amatörler.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir