6 Nisan 2024 Cumartesi

Fenerbahçe hangi versiyonuyla sahada yer alırsa alsın


Fenerbahçe hangi versiyonuyla sahada yer alırsa alsın. Biz as kadromuzla sahada olacak ve Süper Kupas'nın hakkını vereceğiz. Şanlıurfa'da oynanacak maçın tarihi ortak karardı ve elde edilecek gelir de depremzedelere bağışlanacak. Tribünlerde yer alacak herkes adına, bu maça en iyi şekilde hazırlanıp, en güçlü kadronla sahada olacaksın. Fenerbahçe'nin maçta yer alacağı versiyonu önemsiz, Galatasaray bu maçın hakkını verecek.

Muslera
Aurier Davinson Nelsson Köhn
Torreira Demirbay
Barış Mertens Aktürkoğlu
Icardi

Fenerbahçe maçının ideal kadrosu budur. Davinson Sanchez'in 11'e geri dönmesinin gerekliliğini, oynadığımız son 2 lig maçında görüyoruz. Orta saha çok boşaldı, mutlaka bunda Kerem Demirbay'ın düşüşü de etken ama Davinson Sanchez ile orada +1 kişiydik. Geçiş yememen için en büyük ilacın. Nelsson'un çıkışı devam ederken, formsuz Abdülkerim Bardakcı'yı kenara almak durumundasın. Aurier de bir süredir takımla çalışıyor. Bir noktada 11'de denenecek. O da oynanacak ilk maç olacak.

Öndeki 4'lü için "senkron" diyoruz. Bu isimlerle birlikte o senkronu yakalamıştık. Zaha ve Ziyech'in ilk 11 performansı yeterli değildi. Bu isimler şu aşamada hamle olacak. Kerem Demirbay / Mertens hattı da aslında bu haftalarda sorun yaşamaya başladı, çünkü yıprandılar. Ziyech'i forvet arkası opsiyonu olarak da düşünebiliriz ya da orta sahanın merkezine Kaan Ayhan / Berkan Kutlu 2'lisinden birini çekeriz. 

Tam kadro olunca, opsiyonun da bol oluyor. Hatayspor maçında bazı denemeler yapıldı ve doğru olan kurguya geri dönülecektir. Şu an tek soru işareti olan isim Aurier, onu da görmek zorundayız. En azından tecrübesiyle kalan haftaları bir şekilde idare ederse, elimiz daha da güçlenecek. Aurier olmazsa, Kaan Ayhan'ı sağ bekte oynatmaya devam edeceğiz. Barış Alper Yılmaz'ı sağ beke çekeceğimizi artık düşünmüyorum.

3 yorum:

  1. Haysiyetsiz, onursuz, gurursuz bir camia. Galatasaray yönetimi de kışkırtıcı şekilde korktunuz kaçıyorsunuz dese de keyfimiz yerine gelse. Bana kalırsa bu sadece korkudur. Korkuyorlar tir tir titriyorlar. Suudi Arabistan’da oynayalım dedi oynanmadı her türlü aptal saptal kararın arkasında Yalı bebesi var. 1 hafta sonra biz tam kadro çıkacaktık da şöyle oldu böyle oldu derse hiç şaşırmayın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Net şekilde o maçı da Ali Koç sabote etti..

      Sil
    2. Böyle başkanlarının olması hoşuma gidiyor doğrusu. Ne yaptığı, ne dediği belli değil. Sirk maymunu gibi topluyor 15 20 bin insanı elde tutulur tek bir konuşma yapmıyor. Ulan bizde en kral başkan şunu yapsın yarın istifa eder. İstifa etmek zorunda kalır. Yani anlamadığım nokta hiçmi objektif taraftar yok. Her maç penaltı jokerleri var her maç emre malok denen haysiyetsiz var. Hiç mi kafaları çalışmıyor?!

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir