10 Nisan 2024 Çarşamba

Gol sevinçlerine taktılar, sonra futbolcular arası hayali diyaloglar yazdılar


Oluşturmaya çalıştıkları yeni algı da, Fenerbahçe'ye karşı oynanan maçta o sevinmedi, bu sevinmedi üzerine. Galatasaray'dan birilerini koparmaya çalışıyorlar. Daha doğrusu, içeriyi karıştırmak amaç. Kerem Aktürkoğlu gayet sevindi, video ve fotoğrafları var. Sonra da hayali bir senaryo üretildi. Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Torreira gibi isimler Fenerbahçeli futbolculara topu direkt taca atacaklarını söylemişler gibi. Bu da yalan.

Fenerbahçeli gençler şartlanmıştı. Talimat almışlar, hiçbir Galatasaraylı ile muhatap dahi olamadılar. Maç başladı, amansız bir baskı. Amaçları oyunu durdurmak olsa, birini tutar çeker ve faul alırsın. Sonra da sahadan çekilirsin. Yine söylüyorum, 50. saniyede yedikleri gol tüm planlarını bozdu. Amaçları bir süre oynamak ve Galatasaray'a karşı dayanmaktı. Sonra da "mücadele" masalı satacaklardı. 50. saniyede gelen gol tüm planlarını altüst etti.

Sen kimse ile muhatap olmazken, Galatasaraylı sana gelip de "topu taca atacağız" falan demez. Herkes maçın bilincinde, sahadaki 11'de buna göre sahada. En ince plan dahi düşünülmüş, böyle bir 11. Sonraki haftalar bu şekilde kurgulanır diye konuşuyoruz işte. Ciddi bir maçtı, herkes o bilinçle sahadaydı. Kerem Aktürkoğlu'nun söylediği de "Hoş geldiniz, gerginlik olmasın, gençsiniz size karşı bir gergin tavrımız yok" bu.

Maç oynandı ama yankıları sürüyor. Fenerbahçe, yaratmış olduğu kaos içinden hikaye üretmeye devam ediyor. Gol sevinçlerine taktılar, sonra futbolcular arası hayali diyaloglar yazdılar. Fenerbahçeli çocukların kafaları hiç yerden kalkmadı, hepsinin yüzü asık. Kimle, ne konuşabilirlerdi? Aynı yere geliyoruz. Bu yazılanların alıcısı var ve alan olduğu sürece de yazılmaya devam edecek. Buradan uyarıyoruz ama dinleyen yok.

10 yorum:

  1. iyi bayramlar :)

    YanıtlaSil
  2. Fenerbahçe garip bir camia. Sürekli mağdur sürekli haksızlığa uğrayan tarafta görünmek istiyorlar. Maçın başında ön alan baskısı ile başladılar. Belki presle gol bulup öyle sahadan cıkacaklardı. U19 ad takıma karşı öne geçti diye kafa yapacaklardı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendileri lehine bir haksızlık olmadığında, bunu aleyhlerinde bir haksızlık gibi lanse ediyorlar.

      Sil
  3. Bu kadar çirkinliğin ve rezilligin üzerine birde olimpiakos dan fark yiyerek gelirlerse bilmiyorum ortaya gerçekten vahim ve komik bir durum çıkar

    YanıtlaSil
  4. Bir beş dakika dayanbilseler destan yazdık diye anlatacaklardı. Yaptıkları gereksiz hareketin üstünü kapatabilmek için saçma sapan yalanlar üretiyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne üretirse üretsinler bu saatten sonra. Bunlar Emre Malok olmasa 15 puan gerideydiler. Hakemler olmasa averaj da bizdeydi bu arada. Kaç penaltımız es geçildi ben saymaktan vazgeçtim.

      Sil
    2. Yabancı var hakemleri geldi, göreceğiz artık..

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir