30 Haziran 2024 Pazar

Zaniolo'yu satmak için uğraşmak ve kiralanmasına razı olmak


Mevzu yabancı sayısını düşürmek olmasa gerek. Batshuayi'yi aldın sonuçta, orada yabancı sayısı demedin. Limit sorunu olmadığını düşünüyorum, açıklandı ve gördük. Ocak ayında Boey satışı yaptın, doğru dürüst transfer yapmadın ve "Bankalar Birliği" diye işaret ettin. Geldik Temmuz ayına, Bankalar Birliği konusunda bir hareket yok. Ocak ayından bu yana eksiklerin net şekilde belli, senin hedeflerini çok daha öncesinden belirlemen gerekti. Gün sonunda neredeyiz denirse, birileri satılacak ki transfer yapılacak. Bu yönde birçok haber var ve henüz yalanlama gelmedi.

Zaniolo'ya odaklanılmış gibi bir hava var. Onu da bonservisiyle satmak zor. Zaniolo da öyle gemileri yakmış halde ki, Galatasaray'la alakalı her şeyi silmiş. Herkes kiralamak istiyor, kiralamak istemelerinden de daha doğal bir şey yok. Aston Villa dönemi iyi geçmedi, Euro 2024'ü kaçırdı. Şu an sakatlıktan geri dönmeye çalışmakta. Yeteneği tamam, Serie A'da da neler vereceği az çok biliniyor ama nihayetinde onlar için de kumar. Garanti görmüyorlar. Galatasaray'ın mümkün olan en iyi rakamı kazanmaya çalışması doğal da, adamların geliş amacı ortada.

Bonservisiyle satabileceğimize inanmıyorum. Kiralık + opsiyon olur, zorunlu kısmı dahi sürpriz. Zorunlu olsa da, bu para neticede sezon sonunda kasana girecek. Kira bedeli de belli oranda olacak ve ne sağ bek, ne 8 ihtiyacını karşılar. Nasıl oluyor da, Zaniolo'nun gidişine bağlı transfer şekilleniyor? Bunu Oğuz Aydın için de diyorlar. Kerem Aktürkoğlu gidecek ki, Oğuz Aydın gelecek gibi bir muhabbet var. Yarın Kerem Aktürkoğlu gider de, alabileceğin bir Oğuz Aydın olur mu emin olamıyorum. 

İster istemez karamsar bir hava oluşuyor. Bunun da oluşması doğal. Galatasaray cephesinden yapılan açıklamalar tatmin etmemekte. Karmaşık çünkü, bir şey anlaşılmıyor. Futbol yönetimi konusunda da resmi bir açıklama gelmedi. Dursun Özbek her şeyin başındayım desem de, idarenin onda olmadığını biliyoruz. Gün sonunda kararı o verebilir ama o karar önüne ne zaman düşer? Zaniolo'ya dönersek, hakkında çıkan haberlerden de sıkıldım. Gidiyorsa gitsin, bu süreç çok uzadı ve sıkıcı bir hal almaya başladı. Bu gidişle her yıl Zaniolo'yu satmakla uğraşacağız ve kiralanmasına razı olacağız.

12 yorum:

  1. bence yönetim fenerin transfer yapmasını bekliyor,ona göre hamleler yapacaklar..çünkü göbek bağımız onlarla bir kesilmiş bizim..nasıl onlar yenildiklerinde yeniliyor,yendiklerinde yeniyorsak..

    YanıtlaSil
  2. Zaniolo burada nasil bir muamele gordugunu düşünüyor da böyle Gs yi böyle çabuk silip gitmeye çalışıyor anlamış değilim,en azında tavrı net şekilde belli adam olmaya niyeti yok, bizden kiralik gitmişken son ana Aston paylaşımı yapıyordu, Roma bunun karakterini iyi çözmüş ki gönderdi. 15 e aldik toplamda 15 e göndersek 1 lira kar etmesek bu dakikadan sonra sorun yok,zarar etmeyelim yeter

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaniolo'yu baş üstünde taşıdık, depresyona girmiş halinden kurtardık. Karşılığı bu işte..

      Sil
  3. Talip olsa Oliviera Tete Dubois Ziyech Zaha Cicaldau Yusuf Demir ve Ross 'un da satışı için uğraşırız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Satış konusunda hala hareket yok, bu da enteresan.

      Sil
  4. Karakterli olsa Roma tutardı. Adam bizi sildi hemen. Galatasaray kendisini ayağa kaldırmıştı.

    YanıtlaSil
  5. İtalya Milli Takımını izledikten sonra Euro'yu kaçırmasının kesinlikle performansla alakalı olmadığına emin oldum ben çoktan. Zaniolo bu İtalya Milli Takımının iki üç yıldızından biri olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sakatlık kaynaklıydı. Orada yer alsa, satışı daha mümkün olacaktı.

      Sil
  6. Bu kadar sakatlık riski olan bir adamı nasıl aldık? büyük bir kumardı. 15 milyonluk bir yatırımı devre arasında yapmakta çok büyük kumardı. Şimdi ise yıllardır beklenen 8'i yine alamıyoruz. Galatasaray'ın finansal yapısını dünyada bilen kimse olduğunu ben sanmıyorum. yapacağımız 2 tane transfer onu bile bin dereden su getirerek yapıyoruz. Sen malını satmak için bu kadar istekli olursan kimse almaz. Cenk Ergün, İtalya'ya gitmiş alacak olanlarla pazarlığa oturuyor. Hakkaten işimiz gene Cenk Ergünlere kaldıysa vay halimize. Boey'i 30'a satma başarısını gösteren adamı yok yere pasifize edip gönderdik şimdi futbol maalesef sahipsiz kaldı.
    Kimse gitmesin 2 kişi de alsın o da bize yeter bence. Yeter ki birilerini alalım. Belli ki kulübün hakikaten parası yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında fırsattı, doğru da kullanabilirdik ama öyle bir ortama geldi ki bu mümkün olmadı. Galatasaray'da kalsa ve 1 sezon geçirse, görüntü bence daha farklıydı.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir