26 Aralık 2020 Cumartesi

Forvette de düşündüğümüz Oğulcan Çağlayan hamlesi gelecek gibi


Diagne'nin aile fertlerinden birinde covid vakası olduğu için tedbirli olarak maç kadrosunda yer almadığı söylense de, bana bu durum öyle gelmiyor. Göztepe maçında oyundan çıkarken eli kolu çok oynuyordu. Maçtaki oyunu da, çıkarken ki ruh hali de hoş değildi. Önümüzdeki günlerde bu konuda bazı kokuları almaya başlarız diyelim. Falcao yıllar sonra maç kadrosunda. Forvette de düşündüğümüz Oğulcan Çağlayan hamlesi gelecek gibi.

Diagne'nin varlığında da Oğulcan Çağlayan'ı düşünüyordum. Trabzonspor savunması fizikli ama ağır. Diagne de mücadele etmiyor haliyle o savunmacılar arasında kaybolacaktı. Oğulcan Çağlayan ise daha hızlı, mücadeleci ve çalışkan. Savunma arkasına da sarkar, sahte 9 oyununu da oynar. Bu maçta forvette göstereceği olası performans da bence hem transfer stratejisini, hem de kariyerinin bundan sonraki gelişimini etkileyecek.

Kocuk
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Taylan Belhanda Kılınç
Feghouli Oğulcan Arda

Yüksek ihtimalle ilk 11 bu şekilde olur. Maçın gidişatına göre, Falcao'yu oyuna sonradan dahil edebiliriz. 2 aydır yok tabii, fizik olarak ne durumda olduğu muamma. Kendisini, iç saha maçlarında tribünde izliyorduk. Açıkçası beklentim de yok. Keşke Babel de dönseydi de, alternatif olarak onu yazabilseydik. Oğulcan Çağlayan'a güveniyorum. Bu maçta beklentim bir hayli yüksek olacak. Trabzonspor'un savunma profiline bakınca, tarzı çok uyuyor.

6 yorum:

  1. Bence Donk'la oynamalıyız. Trabzon öyle üstümüze çok geleceğini sanmıyorum, kapanıp kontra arayacak. Ama lyundma ve marca ile oynarsak, Abdullah Avcı kesin Marcao'ya pres yaptırıp oyunu Lyundama üzerinden kurdurur, sonra çıkarken kaybettiğimiz toplarla kontra yeriz. Donk - Marcao hiç bozulmamalı.
    Cagne de Falcao da asla takımın golcüleri değiller. Keşke ikisi birden devrede gitseler, yerlerine 1 tane komple, geleceğe dönük bir golcü getirsek.
    Babel'e ne oldu? Arda, Belhanda çoktan döndüler, Babel hala dönemedi Covid'den. Şu an çok işe yarardı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Luyindama bir yerde alacak formayı ama ben de orada takılıyorum. Donk'un farklı vaat ettiği şeyler var, Luyindama'nin farklı.

      Sil
  2. Oğulcan'lı, Ali Yavuz'lu forvet.
    Hakan Şükür'lü, Elmander'li forvet modeli.
    Bizi oyun olarak 1-2 seviye yukarı çıkarır. Orta saha ve defanstaki ufak tefek defoları kapatır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ön alandaki çalışkanlığı çok önemsiyorum.

      Sil
  3. Ne alaka el kol yaptı diye adam mı gönderilir, diagne 13 m yatırım yaptın bu kadar kolay harcanmaz herhalde, 2 hafta önce göz bebeği idi noldu bir anda bu kadar kolay fikir değiştirmeyin arkadaş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adam göndermek değil olay, biraz had bildirmek.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir