14 Nisan 2021 Çarşamba

Diagne, 2 iyi şey yaptı diye hemen övmeye başladınız diyenler var


Diagne, 2 iyi şey yaptı diye hemen övmeye başladınız diyenler var. Öncelikle 2 iyi şey yapmadı, 2'den fazla bu sayı. Premier Lig'e gittiğinden bu yana pek kötü maçını hatırlamıyorum ve bilmediğimiz, bambaşka özelliklerini görmeye başladık. Diagne'nin Premier Lig'i vitrin görüşü, hatta dengesiz hali kabul de, "dokunuş" diye bir şey var. Diagne'ye dokundular ve gelişim gösteriyor. Okay Yokuşlu'nun ayağa kalkması da bu hesap, bir anda eski potansiyelini hatırladı. Oysa yıllardır yerinde sayıyordu.

Neden Galatasaray'da böyle de, orada öyle denir yani. Diagne'nin şu an gol atmaktan öte, oyun içi katkısını konuşuyoruz. Oyun içindeki katkısı yüksek ve hücumu taşıyan isimlerin başında. Fatih Hoca da Diagne'nin oyun içi katkılı olmasını bekliyordu ve bu yönde oynattı da. Bence ilk döneminde başarılıydı. Maalesef o "maddi" algının esiri oldu ve taraftar kendisini kötü gördü. Devamında da dikiş tutmadı zaten.
,
Galatasaray'a gelip de düşüş içine giren futbolcuları izliyoruz. Çıkış yakalayan, hocanın yükselttiği, bambaşka katkılar aldığı isimler de var. Maalesef o isimleri de kendi eliyle bugünlerde aşağı çeken isim yine Fatih Hoca. Mostafa Mohamed'i, Onyekuru'su dahi geldikleri gibi etki edip, bugün düşüşe geçen futbolcular. Bu görüntü de eleştirilir yani. Bugünü konuşuyoruz, hocanın dününü kimse eleştirmiyor. Dününü inkar edene en başta ben izin vermem zaten.

Diagne'den yana en azından bonservis beklentimiz oluştu. WBA düşer mi kalır mı bilmem de, Diagne'nin o ligde tutunacağı kesin. X yönetim olsa daha fazlasına satardı, biz ise 4-5 milyon avro'ya razı oluruz. Yönetim değişir de farklı şeyler görür müyüz bilmiyorum, yaşamadan bilemeyiz. Anlatmak istediğim, Galatasaray'daki çalışma ortamı, bir anda çözülmemiz, futbolcuların aşağı doğru ilerleyişi. Bu da doğal olarak eleştiriliyor.

6 yorum:

  1. Abdürrahim Albayrak keşke ikinci başkan olmak yerine eskisi gibi Florya'da kalıp takım içindeki aile havasını ve kenetlenmeyi yaratsaydı. O zaman bu düşüş durumunu yaşamayabilirdik. Futbolcularla arası iyidir Albayrak'ın.

    YanıtlaSil
  2. Biz Diagne'yi değil Diagne'ye o oyunu oynatan düzeni sistemi övüyoruz. İsimlere bağlı kaldıkça sorunu çözemiyoruz hatta daha da büyüyor sorun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. Düzen yükseltiyor, futbolcuyu değerli kılıyor.

      Sil
  3. diagne kalsa paramız yok onunla devam edeceğiz desek 50 gol atardı 3 sezonda tartışmam bile. 2023 yazında gs tarihinin en çok gol atmış yabancılarından biri olarak vedalaşırdık.

    maalesef eldeki malzemeden iyi helva yapamadık. bu sezon özelinde hocamızdan beklediğimiz her şeyi sergen beceriyor.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir