11 Mayıs 2018 Cuma

Şu ana kadar blog'da en çok okunan 10 post'u

Çok soruldu, beklediğini de biliyorum. Şu ana kadar blog'da en çok okunan 10 post'u paylaşmak istiyorum. 9. yıl için düşünüyordum ama bugüne sarktı, bu yüzden özür dilerim. Böylelikle biraz da eskiyi hatırlamış oluruz diye düşünüyorum..


1- Dünden bugüne Galatasaray kadroları

Blogun açık ara en çok okunan paylaşımı. Benim en sevdiğim arşivim de diyebilirim. Yukarıdaki tarzda Galatasaray poster çekimlerini bir araya getirmeye çalışıyorum. Sizin de katkınız önemli aslında, ben de olmayan ama sizin bulduğunuz fotoğrafları bekliyorum..


2- Günlerden Galatasaray: Şampiyon!

2011 - 2012 sezonunda kazanılan şampiyonluğun ardından yaptığımız bir derleme. Tek tek o sezon oynadığımız tüm maçları kısa kısa yazarak hatırlamıştık. Darısı bu sezon kazanılacak şampiyonluğa diyelim..


3- Ünal Aysal Galatasaray'ı satıyor!

18 Haziran 2011 tarihli yazı. Yazı da sevgili Atilla Çelik'e ait. Başlığa aldanmayın, Ünal Aysal'ın eleştirildiği konular üzerine yazılan bir yazı. Burada Ünal Aysal'ı korumak amaçtı ve o günler adına yazılan her şeye ben de katılıyorum. Sonrası ayrı konu, o gün için bu yazının çok büyük bir etkisi vardı.


4- Sol açığı Podolski olan bir takımın sol beki "Lionel Carole"

Bu da bir blog geleneğidir. Fırat Demirtaş 'ın radarına giren konularda ilk ona koşarız ve bu tarzda bir söyleşi gerçekleştiririz. Carole'nin de transferinin ardından bu geleneği gerçekleştirdik. O dönem için çok bilinmeyen bir adamdı, bu söyleşinin kıymeti büyük oldu.


5- Kısacası Atletico Madrid Galatasaray'da 

2011 - 2012 sezonu öncesine döndük yine. Galatasaray'ın meşhur bir Forlan, Reyes ve Ujfalusi harekatı vardı. Kap açıklaması da gelince heyecanlanmış ve bu yazıyı yazmıştım. Ujfalusi haricinde diğer iki isim gelmedi tabii, o anlamda yazının büyük bir anlamı kalmadı.


6- Küme düşmeseydi Samsunspor, bugün ne derdi Uğur Boral?

2011 - 2012 sezonunun ardından Samsunspor'un küme düşmesinin ardından, o dönem kiralık olarak Samsunspor forması giymiş Uğur Boral'ın sözleri üzerine bu yazıyı yazmıştım. O sözleri ben kaldıramamıştım ve böyle bir yazı yazma gereği duydum. Samsunspor taraftarı da bu yazıya yoğun ilgi göstermişti.


7- Beni Keita yerine değil, Monaco'daki performansım nedeniyle aldılar; Juan Pablo Pino

Bu tarz röportajları da yapmayalı uzun zaman aldı. Juan Pablo Pino'yla yaptığımız röportaj fazlasıyla ilgi görmüştü. Oynadığı dönem adıma küçük de olsa heyecanlandığım futbolculardan biriydi. En kötü uzaktan şutlarının hatırı var.


8- Galatasaray'da uzun süre oynamak, en büyük kupaları kaldırmak istedim; Tobias Linderoth

Futbolcu röportajlarının da ilkini Linderoh'la yapmıştık. Benim için büyük bir heyecandı, çünkü uzun zamandır ortalarda olmayan Linderoth'a ulaşmıştım. Güzel günlerdi gerçekten, umarım devamını getirebilirim.


9- Bonservisi olmayan futbolcular okyanusu

Şimdilerde bu tarz yazları böyle yazmıyorum. Tek tek futbolcu üzerine odaklanıyoruz ve daha geniş yorumluyoruz. O zamanlar ise tek bir yazı içinde bazı isimleri paylaşırdum. Bu yazı da 2011 - 2012 sezonu yaz döneminden.


10- Gekas'ın Samsunspor'a vedası

Gekas'ın Türkiye'de önemli bir kariyeri var. 30'dan sonra geldiği bu ligde hemen hemen oynadığı tüm takımlarda büyük iş yaptı. Gekas'ı Türkiye'ye getiren isim de Samsunspor. Çok beğendiğim, Samsunspor'a yakıştırdığım bir forvetti.

5 yorum:

  1. bu postu en çok isteyenlerden biri bendim. o nedenle yorum yapmalıyım :)
    en çok hem de açık ara en çok okunan postun yazı içermeyen bir post olması ironik bence :) hatta sana ait olmaması da ironik. hatta sadece 4 yorum içermesi de :)
    gs tarihinde kimler geldi kimler geçti. ilk 5 e girmek carole'a nasip olmuş :)
    pino bile top 10'a girmiş ancak son 3 yıla ait hiçbir post listede yok. oysa neler yaşadık neler!
    açıkçası şaşırdım. bunu neye yoralım bilemedim. blog okuma alışkanlığının kaybolması mı acaba..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben blogu tek başıma kurmadım, şu an tek başıma devam ediyorum. En çok okunan post'u bana ait, ben başlatmadım sadece. Her gün güncelliyorum neredeyse :)

      Diğeri ise eskiden bloglar daha modaydı, okunurdu. Twitter yükseleli bu iş ölüyor. Devam eden bir tek benim galiba.

      Ayrıca eskiden devamını oku kodu olurdu. Okumak isteyen 2 kez yazıya tıklardı, onu kaldırdım. O da etken tabii.

      Sil
    2. Eklemeyi unuttum. Eski yazılar çok okunuyor görünebilir ama son 1-2 yıldır yorum anlamında eskiye fark attık. Bu bence daha kıymetli.

      Sil
  2. Peki bu röportaj işini nasıl yapıyordun bunu öğrenebilir miyim

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir